Clubul Sportiv LYKAIOS anunţă LYKAIOS MTB – Vâlcea 2019

0

LYKAIOS MTB este un concurs de ciclism, alergare montană şi orientare sportivă care va avea loc sâmbătă 15 iunie la Costeşti, Vâlcea. Taxa de participare este de 30 lei din care 25 lei este taxa efectivă, iar 5 lei este taxa pentru accesul în Parcul Naţional Buila – Vânturariţa.

De la organizator:

Lzkaion MTB este eveniment ce se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură, este un eveniment sportiv care își propune să vă ofere o experiență de neuitat în care dumneavostră să vă puneți în valoare calitățile sportive, iar comuna Costesti să-și etaleze obiectivele turistice.

Parcul National Buila-Vanturarita este o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan si sporturilor in natura.

Organizatorul concursului, este Asociatia de Tineret Club Sportiv de Tineret LYKAIOS.

Parteneri principali: – Primaria Costesti, Administratia Parcului National Buila-Vanturarita, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, Clubul Ecosort, Clubul Buila Vanturarita, Salvamont Valcea.

Sportul a fost şi va ramâne cel mai accesibil instrument prin care oamenii sunt aduşi împreună, se conectează şi interacţionează uşor, natural. Indiferent de forma de organizare, evenimentele sportive reuşesc să stimuleze spiritul oamenilor, să amplifice pasiunea şi entuziasmul lor, să descopere şi să dezvolte abilităţi, să crească gradul de socializare, să stârnească emoţii şi să creeze amintiri memorabile, demne de a fi împărtăşite cu familia, prietenii sau colegii. Conceptul de Sportainment – combinaţia celor două cuvinte din limba engleză sport şi entertainment – oferă unei persoane mai mult decât sport. El introduce o nouă viziune, aceea în care are loc fuziunea cu distracţia, într-o formulă şi un cadru atractive, care au dat naştere la comunităţi întregi de sportivi amatori. Sportainmentul este reţeta de lifestyle care îi atrage astăzi pe oamenii din întreaga lume şi care pune masele în mişcare.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRoad Grand Tour şi Băneasa Race anunţă Greenfield Duo Challenge!
Articolul următorParada micilor biciclisti anunta data de 8 iunie pentru editia 2019
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ