Acum citesti
Cupa Timișoarei la Ciclism 2017

A doua ediție a concursului de ciclism Cupa Timișoarei a fost un adevărat succes. Competiţia a aliniat la start start cei mai în formă cicliști profesioniști din România, dar și mulți amatori pasionați de această disciplină. De la Cupa Timișoarei nu au lipăsit nici copiii care s-au întrecut pe categorii de vârstă, fiecare primind un premiu de la organizatorii evenimentului.

Concursul în format Criterium s-a desfășura pe un traseu urban în zona Iulius Mall, astfel încât spectatorii s-au putut  bucura de desfășurarea evenimentului ciclistic pe întreaga sa durată. Ediția a II-a a dus și o premieră națională, având în vedere că a fost inclus în traseu și parcarea subterană conferind o spectaculozitate ridicată competiției.

Fondul de premiere a fost de 6.000 lei, pe lângă multe alte premii și bonuri valorice oferite de către sponsori.

Castigătorii ediției a II-a a Cupei Timisoarei Criterium sunt:

Profesioniști: 1. Daniel Crista(CSA Steaua Bucuresti) 2.Raul Sinza(Carcover Oradea) 3.Mihai Băbăiță(CSA Steaua)

Feminin: 1.Camelia Gaiță (BMC Agroland Timisoara) 2.Isabela Hanga 3. Claudia Leahu

Masculin 15-18 ani: 1.Radu Gligor(Vointa Arad) 2.David Urs(Velo Sport Oradea) 3.Dragos Malita(Carcover)

Masculin 19-29 ani: 1.Roland Schmidt(ProRacers Satu Mare 2. Gheorghe Stana 3.Ovidiu Ficlenescu(CTT)

Masculin 30-39: 1.Madalin Gaita(BMC Agroland Timisoara) 2.Andrei Mihai 3.Radu Costan

Masculin +40: 1.Daniel Cattapan(CTT) 2.Vozar Zoltan(ORB Bekescsaba HU) 3.Marius Vlad(CTT)

Daniel Crista, timișoreanul de la CSA Steaua este câștigătorul Cupei Timisoarei Criterium 2017: “A fost destul de greu, o cursă destul de tehnică, prin parcare pe la mall. A fost super alunecos și a trebuit să am grijă să nu mă accidentez, dar, per total, a fost o cursă foarte frumoasă, la mine în oraș. Am reușit să o câștig și mă bucur foarte mult pentru asta. Nu am mai participat la un asemenea concurs. În parcare e destul de răcoare, ceea ce e bine. Am reușit să mă țin departe de accidentări și am terminat-o cu bine”

”Suntem bucuroși de cum s-au prezentat concurenții. Traseul a fost în condiții bune. Ne bucurăm că nu a plouat, deși de o săptămână am fost sub amenințarea ploii. Elementul central în jurul căruia am construit traseul a fost parcarea subterană de la Iulius Mall, ambele nivele. În România nu am mai avut o competiție de asemenea anvergură, care să se desfășoare într-o zonă acoperită, într-o contrucție, practic. Rampele interioare au dat o senzație deosebită concursului. La prima ediție competiția a avut loc în zona cultural-istorică, acum ăn centrul comercial și de afaceri al Timișoarei; vedem ce alegem pentru anul viitor, mai ales că ne apropiem de 2021”, a declarat Alexandru Popa, vicepreședinte ACS Ciclism Dumbrăvița.

Cupa Timișoarei 2017 powered by Continental Anvelope a fost organizata cu sprijinul sponsorilor: Continental Anvelope, Hervis, Digimobil, Devron, WorldClass, partenerilor: Iulius Mall, Openville Timișoara, Federația Română de Ciclism, Primăria Municipiului Timișoara, Poliția Rutieră, Poliția Locală, Jandarmeria, Serviciul de Ambulanță, GO24.ro, și partenerilor media: DigiSport, Digi24, ProFM, LiveTimisoara.ro sportvest.info, timisoreni.ro, TM24FUN, tmsport.ro, sporttim.ro, dumbravitatv.ro, freerider.ro, impactpress.ro.

ACS Ciclism Dumbravita este un club sportiv a carui activitate este centrată pe susţinerea performanţei in ciclism, atragerea copiilor şi tineretului către practicarea sportului şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. Prin proiectele derulate, ACS Ciclism Dumbrăviţa catalizează o comunitate puternică de cicliști in vestul țării. Calendar competiţii în 2017: Cupa Timisoarei –  șosea, 11 iunie, Cupa Max Ausnit – șosea, 29-30 iulie, Herneacova XCO – MTB, 6 august, Cupa Pădurea Verde – MTB, 27 august. Informații și înscrieri pe www.raceday.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − eleven =