Acum citesti
Green Revolution anunță Urban Race MTB & Road 2017

Pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution și NoMad invită bicicliștii la URBAN RACE, singurul concurs de biciclete care pornește și se încheie în curtea Palatului Parlamentului.

De la organizator:

In data de 2 septembrie 2017, biciclistii vor putea lua startul la una dintre cele doua curse: una dedicata mountain bikerilor Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road.

Sursa foto – greenrevolution.ro

Cursele vor avea starturi diferite si premii diferite, iar startul si finish-ul se vor face in curtea Palatului Parlamentului. Traseul este unul inedit si se vor parcurge, atat aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcari si coborari solicitante, cat si bulevardele din jurul acestuia si din Parcul Izvor. Noutatea fara de anul trecut este ca fiecare cursa va avea un traseu unic.

Cursa Urban MTB va incepe la ora 9:00 si se va incheia la 10:00, plus o tura. Traseul va avea 5.9 km. Cursa Urban Race ROAD va incepe la ora 11:00 si se va incheia la 12:00, plus o tura. O tura va avea 5,5 km. Criteriul de baza pentru finalizarea competitiei fiind parcurgerea traseului intr-o ora plus un tur. Inscrierea este gratuita si se face aici.

Ridicarea kit-urilor de concurs se va face in zilele de joi si vineri, 31 august si 1 septembrie, intre orele 16:00 si 21:00, din Parcul Izvor.

Urban Race 2017 – traseul de mtb

Competitiile Urban Race MTB sau Urban Race Road fac parte din BikeFest, locul de intalnire al gastii tale de biciclisti. Evenimentul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, pe 2 si 3 septembrie, in parcul Izvor.

Urban Race 2017 – traseul de sosea

BikeFest este  un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + twelve =