Acum citesti
GT Factory Racing vor folosi componente Shimano și în 2016

G16_TeamCamp_5005 (2) [106807]Conform unui comunicat de presă primit la redacție, echipa de downhill și enduro GT Factory Racing va continua să folosească componente Shimano Saint și XTR și în sezoanele 2016 și 2017, continuând relația de 16 ani cu producătorul de componente Shimano.

Atleții echipei, Martin Maes, Brook Macdonald, Kiwi Wyn Masters, Sam Dale și Jackson Frew sunt obișnuiți cu componentele Shimano, ei oferind companiei informații prețioase despre modul acestora de funcționare în cele mai grele condiții de concurs. Chiar și managerul echipei, Mark Maurissen, a concurat pe biciclete GT echipate cu componente Shimano XTR în anii 90.

G16_TeamCamp_5218 (2) [106808]Bicicletele GT Fury și GT Sanction ale echipei vor avea montate componente Saint pentru cursele de downhill și XTR pentru cele de enduro.

Echipa își va intra în formă la o cursă de două zile sponsorizată de Shimano Latin America în munții Anzi în Chile în weekend-ul 26-27 martie. Două săptămâni mai târziu urmează prima etapă din Cupa Mondială UCI de downhill în Lourdes, Franța, sponsorizată de Shimano Europe.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =