Acum citesti
Invitație la Concursul de Ciclism ”Sibiu Gușterița MTB 2017”

În contextul în care zona Sibiului are un potential cicloturistic deosebit iar mountainbike-ul necesită o atenţie mai sporită dar şi o mai bună promovare, Asociaţia Tură în Natură vine cu o competiţie nouă în zona deluroasă nordică a Municipiului Sibiu denumită Dealul Gușteriței.

Aflat la a doua ediție, concursul de biciclete denumit sugestiv ”Sibiu Gușterița MTB 2017” se va desfășura duminică 22 octombrie începând cu ora 9.00, cu plecare din fața Bisericii Evanghelice din cartierul Gușterița. Traseul concursului are 20 de kilometri lungime și este de dificultate medie parcurgând drumuri de țară și drumuri forestiere. Cea mai parte a traseului străbate pădurea de pe Dealul Gușteriței o zonă deosebită din imediata apropiere a Sibiului dar care este destul de puțin promovată din punct de vedere turistic. Competiţia se vrea o punere în valoarea a acestei zone dar şi o prelungire a sezonului competiţional, după ce practicarea MTB – ul în zona montană este mai puţin accesibilă.

Categoriile de concurs vor fi următoarele:

  • Juniori: 14 -19 ani
  • Seniori: 20 – 29 ani
  • Seniori: 30 – 39 ani
  • Feminin: sub 30 de ani
  • Feminin: peste 30 de ani
  • Family: tineri sub 14 ani însoțiți de un părinte
  • Veterani: peste 40 ani
  • Veterani peste 50 de ani

Programul competiției:

Sâmbătă 21.10.
15.00 Începerea înscrierilor şi preluarea numerelor de concurs
15.30 Şedinţă tehnică
16.00 Tură de recunoaştere a traseului şi socializare

Duminică 22.10
9.00 Înscrieri şi preluarea numerelor de concurs
10.30 Sedița tehnică
11.00 Start pe categorii la Biserica Evanghelică din Guşteriţa
13.00 Sosire la Biserica Evanghelică din Guşteriţa
13.30 Family bike race (pt copii sub 14 ani cu însoțitor)
14.00 Festivitate de premiere și tombolă.

Competiţia nu are taxă de participare!

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri cu ajutorul cărora am reușit și anul acesta să NU AVEM TAXĂ de participare și să avem premii importante pentru câți mai mulți dintre participanți. Le mulțumim pe această cale firmelor SC Downhill & More SRL, Boromir, Visma, Explorer, Aria, Libraria Erasmus, Pinion Sport, Bike Show. Avem și parteneri care sprijină activ desfășurarea concursului nostru și amintim Directia Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Federația Română de Ciclism, Asociația Gușterița Verde, Asociația Sibiu Challenge. Nu în ultimul rând le mulțumim partenerilor media Sibiu 100 și revista Free Rider.

Pentru mai multe detalii legate de Concursul ”Sibiu Gușterița MTB 2017” vă rugăm să accesați pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/turainnatura/, să ne sunați la telefon 0740.941.028 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected].

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − six =