Acum citesti
Natura te așteaptă la TOUR DE TUR CBA 2019

Sute de sportivi sunt invitați la Tour de Tur CBA, cea mai veche competiție de moutain bike și alergare din județul Satu Mare, care a ajuns în acest an la cea de-a 14-a ediție.

De la organizator:

Concursul va avea loc anul acesta de 1 iunie în locul deja bine cunoscut: în zona lacului Mujdeni. În centrul atenției, pe lângă concurenți vor fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”. Concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului. Traseul a fost gândit în așa fel încât participanții să vadă și să cunoască adevărata valoare a zonei.

Așteptăm înscrierea pe următoarele probe:

Trasee mountain bike

  • Race: 34 km, diferență de nivel: 800 m+
  • Maraton: 65 km, diferență de nivel: 1200 m+

Trasee alergare

  • Cross: 12 km, diferență de nivel: 380 m+
  • Semimaraton: 25.5 km, diferență de nivel: 800 m+

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Iar celor care nu doresc deloc să obosească, în centrul de concurs pregătim o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Taxele de înscriere early bird (până la sfârșitul lunii martie) costă 50 de lei pe traseele scurte și 70 de lei pe traseele lungi. Din 1 aprilie acestea se scumpesc la 70, respectiv la 90 de lei. Va exista și posibilitatea înscrierii la fața locului dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare. Sponsor principal: CBA. Pentru detalii și înregistrare la concurs, concurenții sunt rugați să acceseze pagina www.tourdetur.ro, sau pagina Facebook: Tour de Tur.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + ten =