Acum citesti
Nu rata ultimele locuri la Cupa Timișoarei la ciclism 2017

RACEDAY.RO organizează în data de 11 iunie la Timișoara, a doua ediție a concursului de ciclism Cupa Timișoarei. Competiţiile, care vor alinia la start cei mai în formă cicliști profesioniști din România, amatori pasionați de această disciplină şi copii între 5-14 ani, se vor desfășura pe un traseu urban în zona Iulius Mall, astfel încât spectatorii se vor putea bucura de desfășurarea evenimentului ciclistic pe întreaga sa durată. Un element inedit în acest an îl constituie includerea în traseu a parcării subterane conferind o spectaculozitate ridicată competiției.

Competiţia destinată adulţilor se va desfăşura pe un traseu complet închis circulației auto: startul se va da la ora 9:00 pe strada Aristide Demetriade nr. 1 (parcarea exterioară Iulius Mall, scări rulante), se va intra în parcarea subterană Iulius Mall parcurgandu-se ambele nivele, ieşire pe calea Sever Bocu în direcția Bulevardul Antenei, de pe care se virează la dreapta în parcarea exterioară și se revine pe strada Aristide Demetriade. În cadrul cursei organizate pe format Criterium, concurenţii vor rula pe circuit timp de o oră, la finalul căreia vor fi desemnaţi câştigătorii în funcţie de numărul de ture parcurse şi timpul obţinut.

Începând cu ora 11:00 copiii vor lua startul pe traseul amenajat special pentru ei în parcarea exterioară Iulius Mall. Atât adulţii cât şi copiii vor beneficia de un program de incălzire antrenant înaintea startului, pregătit de către partenerii sportivi WorldClass.

Festivitatea de premiere va începe de la ora 13 în parcarea Iulius Mall. Fondul de premiere este de 6.000 lei la care se adaugă multe alte premii și bonuri valorice oferite de către sponsori. Taxa de înscriere pentru copii şi profesionişti este 0 lei, iar pentru amatori 20 lei. Înscrierile se fac online pe raceday.ro, numărul participanţilor la competiţia principală fiind limitat la 200. Pachetele de concurs se vor ridica de la magazinul Hervis din Iulius Mall, în zilele de vineri şi sâmbătă 9-10 iunie, între orele 17-21.

Cupa Timișoarei 2017 powered by Continental Anvelope este organizata cu sprijinul sponsorilor: Continental Anvelope, Hervis, Digimobil, Devron, WorldClass, partenerilor: Iulius Mall, Openville Timișoara, Federația Română de Ciclism, Primăria Municipiului Timișoara, Poliția Rutieră, Poliția Locală, Jandarmeria, Serviciul de Ambulanță, GO24.ro, și partenerilor media: DigiSport, Digi24, ProFM, LiveTimisoara.ro sportvest.info, timisoreni.ro, TM24FUN, tmsport.ro, sporttim.ro, dumbravitatv.ro, freerider.ro, impactpress.ro.

Detalii și înscrieri pe raceday.ro şi pagina de facebook.com/cupatimisoarei

ACS Ciclism Dumbravita este un club sportiv a carui activitate este centrată pe susţinerea performanţei in ciclism, atragerea copiilor şi tineretului către practicarea sportului şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. Prin proiectele derulate, ACS Ciclism Dumbrăviţa catalizează o comunitate puternică de cicliști in vestul țării. Calendar competiţii în 2017: Cupa Timisoarei –  șosea, 11 iunie, Cupa Max Ausnit – șosea, 29-30 iulie, Herneacova XCO – MTB, 6 august, Cupa Pădurea Verde – MTB, 27 august

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + seventeen =