Pe 1 iunie ne întâlnim la mare cu Fără Asfalt

0

FaraAsfalt şi 3ATLON.ro te invită la Fără Asfalt 2019.

De la organizator:

Daca faci parte din marele grup de prieteni care iubesc triatlonul off-road sau vrei sa te alaturi comunitatii de triatlonisti, te invitam la startul de pe 1 iunie, pe plaja de la Micul Golf la competitia marca Fara Asfalt.

Inscrierile se fac pana la data 26 mai 2019, in limita celor 800 de locuri disponibile (triatlon + stafeta). Te lasam sa te bucuri de cateva imagini reprezentative celor 9 ani de eveniment Fara Asfalt.

Fără Asfalt este o petrecere în natură, cu înot în mare, alergare pe plajă și pe faleză și plimbare cu bicicleta în zone cu peisaje frumoase.

În timpul cursei vei putea descoperi peisaje de poveste, stări de liniște și împăcare și izvoare nebănuite de energie! Apoi, te așteptăm la Micul Golf cu muzică bună, în atmosfera de sărbătoare pe care o aduc de fiecare dată prietenii vechi ai evenimentului nostru. Dacă îți place doar una dintre probe, fă-ți o echipă și participă la ștafetă!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentŢinutului Maratonului Olteniei îşi „deschide graniţele” pentru iubitorii de sport la a 7a ediţie a evenimentului
Articolul următorRădăcinile evoluţiei
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ