Acum citesti
Sidi și POC din octombrie oficial în România prin Sport Guru

Sport Guru anunță că din octombrie 2018 este distribuitor oficial pentru echipamentul POC și Sidi.

Compania Sport Guru a devenit de scurt timp distribuitorul pentru România al marcilor de prestigiu POC, producător de căști și ochelari, îmbrăcăminte, protecții și alte accesorii pentru ski și ciclism precum și pentru SIDI, marca italiană de prestigiu în producerea de încălțăminte, îmbrăcăminte și alte accesorii pentru ciclism. Rețeaua de distribuție pentru aceste mărci va fi alcătuita din magazine cu care compania noastra are deja relații de afaceri, revânzători și ai altor mărci pe care Sport Guru le distribuie în România.

Așteptăm deasemenea noi parteneri care să promoveze aceste mărci premium. Această rețea este alcătuită cu preponderență din magazine specializate care vând diverse mărci de biciclete și accesorii, magazine de ski și snowboard, săli de fitness care posedă biciclete de spinning.

Planul nostru este acela de a convinge magazinele partenere să ofere drept alternativă la mărcile sau produsele entry level sau medii pe care deja le vând și produse premium pentru cei mai exigenți clienți ai lor. Gama de produse pe care o vom oferi va fi alcătuită din modelele pe care clienții noștri le precomandă înainte de începerea sezonului, modele pe care le vom ține și pe stocul nostru de rezervă în așa fel încât să nu avem ruperi de stoc în cursul sezonului la modelele best seller precum și din modele pe care noi apreciem că vor fi de succes în sezonul respectiv.

Vom încerca să aducem cât mai multe modele din colecțiile producătorilor ținând cont însă și de puterea de cumpărare a clientului român.La SIDI vom comercializa încălțăminte pentru șosea cât și pentru MTB, iar la POC căști și ochelari de ciclism pentru șosea, dar și de MTB Enduro, Downhill, Dirt Jump precum și căști și ochelari de ski și snowboard, Freeride, Race.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =