Acum citesti
SkirtBike – paradă cyclechic în 19 orașe din România

SkirtBike, inițiat în anul 2010 de două bicicliste, este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele si domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stiluI lor unic și cochet. Pentru că este un manifest pentru frumusețea pe două roți, fustele sau rochiile sunt ținută obligatorie!

În comunitatea bucureșteană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport și au găsit în aceasta un mod de exprimare și chiar un stil de viață.

Fenomenul SkirtBike – manifestare cultural-fashionistă

Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul.

Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională, contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.

În 2019, evenimentul este prezent în 19 orașe din Romania: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brașov, București, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Târgu Mureș.

 

SkirtBike Romania – număr de participanţi

În 2018, evenimentul s-a desfășurat în 16 orașe: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, București, Hunedoara, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Târgu Mureș.

WE ARE FRIENDS

„Skirtbike nu este doar despre a pedala pe două roți în oraș. Este despre femei independente, încrezătoare și optimiste. Despre femei care se sutin unele pe altele, cred în ele și în acțiunile lor. Skirtbike este, în primul rând, despre prietenie și iubire.” Mihaela

WE HAVE FUN

“A fost super atmosferă! Super energie tot drumul.” Dana

„Skirtbike e pentru mine bucurie de viață. Datorită minunatelor bicicliste, am reușit să îmi înving teama de oraș și să pedalez.” Elena

WE ARE BEAUTIFUL

„Ca fotograf, SkirtBike e o sărbătoare, dar și o provocare profesională, pozez încontinuu cele mai frumoase femei din București” Gabi

CALENDAR SKIRTBIKE ROMÂNIA 2019

Skirtbike Miercurea Ciuc, 11.05
Skirtbike Constanta 21.05
Skirtbike Bucuresti, 9.06
Skirtbike Baia Mare 13.07
Skirtbike Suceava*
Skirtbike Iasi, 9.06
Skirtbike Drobeta Turnu Severin, 23.06
Skirtbike Brasov, 27.02
Skirtbike Deva, x.09
Skirtbike Alba Iulia*
Skirtbike Botosani*
Skirtbike Arad, 23.06
Skirtbike Oradea 1.09
Skirtbike Bacau 24.08
Skirtbike Galati 28.07
Skirtbike Targu Mures*
Skirtbike Sighetul Marmatiei*
Skirtbike Craiova*
Skirtbike Hunedoara, 1.09

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =