Start înscrieri la Maratonului Olteniei 2019 powered by CEZ România

0

Smartatletic anunță startul înscrierilor pentru toate probele la cea de-a VII-a ediție a Maratonului Olteniei, powered by CEZ România!

De la organizator:

MTB Cros Country  – cursa scurta de 33 km si cea lunga de 51 km; Trail Run: cros – cros 10,5 km, semimaraton – 21,5 km si maraton – 42 km

Daca esti fan atat alergare, cat si MTB, poti opta pentru pachetul COMBO care include o cursa de Trail Run (10,5 km sau semimaraton) si una de MTB Cros Country.

#HappyWeek

Inscrie-te in perioada 18-25 martie pentru taxe de participare speciale!

  • MTB Cros Country: cursa scurta de 33 km sau cea lunga de 51 km la doar 60 de lei
  • Trail Run: crosul de 10,5 km sau semimaratonul de 21,5 km ladoar 60 de lei
  • Trail Run:  maratonul de 42 km la doar 75 de lei
  • Alearga si pedaleaza la COMBO Trail Run pentru doar 100 de lei

Daca nu ai fost prezent la niciuna din cele 6 editii anterioare sau daca ai participat si vrei sa iti reamintesti energia evenimentului din Ramnicu Valcea, te invitam sa urmaresti cateva imagini surprinse in 2018.

Te asteptam in perioada 31 august – 1 septembrie, in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, la Maratonul Olteniei 2019 powered by CEZ Romania!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTehnologie nouă pentru căștile Bontrager: WaveCel promite mai multă siguranță
Articolul următorS-Karp Bike (2019)
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ