Acum citesti
Sute de rideri s-au bucurat de aventuri în natură la ZIUA B 2017

Cicliștii, mici și mari, au explorat pe 6 august traseele din pădurea Cernica-Pantelimon

Peste 700 de rideri din cei 1.200 înscriși au decis să înfrunte canicula și să ia parte la ZIUA B, o adevarată aventură MTB susținută de Gatorade, desfășurată pe 6 august 2017 în pădurea Cernica-Pantelimon și împrejurimile sale.

Ziua de duminică a început la ora 07:30 când primii rideri și-au făcut apariția pentru a-și ridica pachetele de concurs și dornici de explorare. Soarele deja strălucea puternic pe cer, iar punctul de alimentare și hidratare de la Start/Finish, dotat cu fructe, glucoză, apă și băutura sportivă Gatorade a fost imediat luat cu asalt. Aflat la cea de a 5-a ediție, evenimentul a oferit  concurenților mari și mici ocazia de a explora pe două roți trasee frumoase în natură de 19 km și 38 km. Rutele, create de Răzvan Jugănaru și echipa MPG, au fost accesibile tuturor, fiind programate două starturi pentru confortul tuturor participanților. La ora 09:00 au început cursele Family, la care au luat parte copiii împreună cu părinții, și cea de agrement, la care au fost prezenți riderii începători, pe traseul Scurt – 19 km.  La ora 11:00 au pornit în valuri pe traseul Standard – 38 km cicliștii profesioniști și cei amatori, cu istoric lung în MTB sau mai bine antrenați.

După trecerea liniei de Finish, toți concurenții au primit o medalie și s-au relaxat în zona de Start/Finish, amplasată lângă restaurantul Phoenix Cernica și Extreme Park Cernica, beneficiind de toate facilitățile puse la dispoziție de echipa MPG și de sponsorii evenimentului. După o bună hidratare cu Gatorade, bautură sportiva numărul unu în lume, și apă cu gheață și lămâie, participanții au beneficiat de o porție binemeritată de carbohidrați,  respectiv câte o porție de paste Barilla, în sos Basilico si o doză răcoritoare de Ciuc Natur Radler.

La festivitatea de premiere, cei mai rapizi cicliști care au cucerit podiumul s-au bucurat de premii în bani, cuprinse între 150 și 600 de lei, în funcție de categorie, sau în produse oferite de Gatorade, BOSCH, Alfers, Ambulanța de Biciclete – AmBike, BCR, Woom Bikes, MTB Academy, precum și de medalii și diplome. Rezultatele ediției a 5-a a concursului ZIUA B pot fi consultate online pe pagina competiției de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Participanții adulți au avut ocazia să câștige premii și la tombola de la finalul evenimentului, ce au constat în: curățător de înaltă presiune BOSCH AQT 33-11, o revizie Race de la Ambulanța de Biciclete, o ședință de personal training la MTB Academy și 2 pachete cu dulciuri declicioase oferite de Alfers. Cei mici au avut dedicată o tombolă specială în cadrul căreia s-au oferit: o bicicletă de la Woom și 2 pachete cu bunătăți de la Alfers.

Reamintim faptul că evenimentul a fost limitat la 1.200 de participanți, iar joi, 3 august, a fost declarat “sold out”, decizia fiind luată pentru ca experiența tuturor să fie cât mai plăcută, iar cursele să se desfășoare în condiții de siguranță din punct de vedere al organizării.

Ediția din acest an a evenimentului ZIUA B a fost susținută de Gatorade, în calitate de partener oficial și de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, și de sponsorii oficiali BOSCH, Barilla și BCR, partenerul oficial al curselor Family, precum și de sponsorii iNES Group, GoldNutrition, Divertiland, Alfers, MTB Academy, Woom Bikes și Selgros. Partenerii evenimentului au fost Freerider.ro, Brigada de Voluntari, ASVSU, Even’thor, ProEnerg, Extreme Park Cernica și Romsilva.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali Kiss FM, INGA Media și Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport.ro, SportsPlanner.com, Bike FM, SportPici.ro și blogul 188bmp.com. Itsy Bitsy FM este un mare fan al sportului în familie și promovează cursele dedicate copiilor pasionați de ciclism.

Calendarul Riders Club 2017 numără în prezent 12 competiții, dedicate în special amatorilor, iar anul acesta au fost lansate noi provocări, așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro și pe Facebook Riders Club.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + twenty =