Acum citesti
Testează în premieră noile modele de biciclete la Salonul Bicicletei 2018

Nu mai este mult până la următoarea ediție a Salonului Bicicletei așa că organizatorul ne-a trimis un update pentru a știi ce ne așteaptă la Romexpo. Iată care vor fi momentele speciale.

Pregătește-te să pedalezi catre Salonul Bicicletei 2018. Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 9-11 martie, la Romexpo, unde se reunesc toți marii producatori naționali, importatorii și magazinele de profil din România.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2018. 4 pavilioane (C1, C2, C4, C5) te asteapta sa pedalezi si sa compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi si stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, gaseste echipamentul de care ai nevoie sau cumpara un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Pentru copii am pregatit premii cadou, rampe si circuitul cu carturi cu pedale. Nu uita, doar la Salonul Bicicletei poti teste biciclete electrice din toate brandurile.

Vineri seara va invitam la Salonul bicicletei Opening Party unde ai ocazia sa ciocnesti un pahar cu sportivi, pasionati ce ciclism, organizatorii de evenimente si reprezentantii magazinelor de biciclete.

Program
Vineri 9 martie: 14.00-20:00
Sâmbată 10 martie: 10.00-18:00
Duminică 11 martie: 10:00-18:00

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − seven =