Ţinutului Maratonului Olteniei îşi „deschide graniţele” pentru iubitorii de sport la a 7a ediţie a evenimentului

0

Ajuns la ediţia a-7-a, Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, sărbătoreşte anul acesta comunitatea puternică de sportivi şi fapte bune construită în ediţiile anterioare, prin inaugurarea Ţinutului Maratonului.

De la organizator:

Gandit cu identitatea specifica unei tari reale, tinutul si-a format o cultura proprie, traditii si istorie, care pot fi urmarite pe noua platforma online a maratonului.

Ramnicu Valcea devine astfel capitala Tinutului, in timp ce pasionatii de sport in aer liber sunt invitati sa se alature evenimentului, in calitate de cetateni. Aplicatiile pentru viza in Tinut continua pe www.maratonulolteniei.ro, pentru cele cinci probe de concurs deja consacrate:

  • Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu: scurt, de 33 km si lung, de 51 km. (sambata, 31 august, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea);
  • Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km si maratonul de 42 km (duminica, 1 septembrie, start Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea).

Dupa obtinerea vizei pentru a participa la probele favorite, participantii sunt asteptati la linia de start alaturi de sustinatori si cei dragi. Tinutul Maratonului pregateste o multime de suprize cetatenilor sai (concurenti, vizitatori, localnici si voluntari).

„Maratonul Olteniei, cea mai frumoasa traditie a noastra pe plan local, a ajuns anul acesta la cea de-a 7-a editie. Cresterea de peste 320% a numarului de participanti (fata de prima editie) si implicit a valorii donatiilor, de la 1.650 euro in 2013 la 19.000 euro in 2018, marcheaza trecerea de la un eveniment sportiv la o comunitate puternica, consolidata in Tinutul Maratonului. Sunt foarte mandru ca fac parte din ea si abia astept sa particip si la editia de anul acesta”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Activitatea Tinutului Maratonului poate fi urmarita pe pagina de Facebook pentru a afla in timp real noutati despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori. Pentru mai multe detalii despre inscrieri, taxe de participare, metode de plata sau trasee, accesati constitutia Tinutului Maratonului (regulamentul concursului).

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGalațiul Pedalează 2019 – ediţia a 3a
Articolul următorPe 1 iunie ne întâlnim la mare cu Fără Asfalt
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ