Tura în Natură anunță Sibiu Guşteriţa MTB 2018

0

Tură în Natură anunță a 3a ediție a concursului Sibiu Guşteriţa MTB 2018, care va avea loc pe data de 21 octombrie.

De la organizator:

Zona nordică a Sibiului, denumită Guşteriţa, una de tradiţie pentru mountain bike, va fi şi anul acesta pusă în valoare toamna prin organizarea acestei competiţie de ciclism ajunsă deja la ediţia a 3-a.

Dacă la primele două ediţii am reuşit, prin mari eforturi, să organizăm fără nici un fel de taxă, anul acesta pentru o mai bună gestionare a înscrieriile şi mai ales o responsabilizare a concurenţilor o să fie o taxă modică de 30 lei pe site şi 50 lei la faţa locului.

Competitia adresata copiilor sub varsta de 14 ani, este fara taxa de participare.

În speranţa unei toamne însorite cu timp favorabil aşa cum am avut la ultima ediţie, vă aşteptăm duminică 21 octombrie la Sibiu, la startul competiţiilor de MTB din faţa Bisericii Cetate de pe Strada Octavian Niţă.

Conceptul Guşteriţa MTB este diferit in primul rând pentru că evenimentul are loc la final de sezon competițional. Este o cursă de toamnă. Pe lângă faptul că este un concurs pentru mase, accesibil tuturor, traseul în format XCP de doar 25 km poate fi abordat de oricine.

Zona deluroasă a Sibiului este diferită și mai puțin tehnică în comparație cu regiunea montană a județului, cum ar fi Măgura Cisnădiei, Păltinișul, Cindrelul sau chiar Făgărașul, zone unde se poate face mtb mai ales vara.

Competiţia va fi pe un traseu de aproximativ 25 km lungime cu 500 m diferenţă de nivel, în format XCP.

Program:
Sâmbătă 20.10.2018
15.00 Înscrieri şi preluarea numerelor de concurs
15.30 Şedinţă tehnică
16.00 Tură de recunoaştere
Duminică 21.10.2018
9.00 Înscrieri şi preluarea numerelor de concurs
11.00 Şedinţa tehnică
11.30 Start în faţa Bisericii – Cetate din Guşteriţa
13.30 Sosire în curtea Bisericii – Cetate din Guşteriţa
14.00 Kids race sub 14 ani
15.00 Festivitate de premiere şi tombolă

Înscrierile se fac pe www.turainnatura.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentThe North Quest-The Front Line MTB Camp 2018
Articolul următorBryton lansează noile ciclocomputere Rider 410, Rider 450 și Aero 60
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ