Acum citesti
FreeRider.ro, deja de 5 ani

În urmă cu 5 ani porneam cu mult entuziasm un site, care visam să devină printre cele mai cunoscute din România și mai mult decât atât, să vină în ajutorul vostru, ori de câte ori ați fi avut nevoie. Dacă ar trebui să recapitulez ceea ce s-a întâmplat în acești ultimi ani, care chiar nu-mi dau seama unde au zburat, pot spune că în mare parte scopul a fost atins.

freerider_5_ani

Fără a mai vrea să fiu protocolar, vreau să-ți spun de fapt că munca pentru acest site este mai mult decât o plăcere. O văd mai mult ca pe o oportunitate rară pe care viața ți-o oferă, trebuie doar s-o prinzi în momentul potrivit. După 5 ani am reușit să ne găsim un ritm, aparent convenabil pentru ambele părți. Doar uitându-mă pe statisticile site-ului, am realizat că ne apropiem de un număr de 10.000 de articole, adică o medie de 5 articole pe zi, în fiecare zi, în ultimele 1.825 de zile de activitate.

În tot acest timp ne-au trecut prin mâini, multe biciclete sau piese. Peste 400 ca să fiu mai exact, iar după 5 ani ne este mult mai simplu să înțelegem calitățile uneia sau defectele alteia. Totul, în avantajul cititorului care se dorește a fi informat.

Dar, cel mai important este că suntem în continuare aici servindu-vă zilnic informațiile care vă interesează. Ne simțim foarte bine alături de voi și deja realizăm că sentimentul este reciproc. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

În numele echipei FreeRider.ro,

Dragoș Mitroi
Editor-in-chief

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =