Acum citesti
Hey, Girl!

Hey, Girl!


Urările nu sunt specialitatea mea, dar vreau să profit de acest spațiu pe care-l am la dispoziție și să urez un mare LA MULȚI ANI celor 35,1% dintre vizitatorii revistei noastre online. Care se întâmplă să fie femei. Surprins? Și noi la fel! După publicarea studiilor demografice efectuate de serviciul trafic.ro am avut surpriza plăcută de a constata că și fetele, femeile, doamnele, domnișoarele, cucoanele sau bunicile ne citesc. Și aici vorbim de un procent semnificativ. Pe scurt, îmbucurător!



De aceea, am ținut ca ziua de 8 Martie să nu ne prindă cu mâna goală. Un cadou este și mai interesant dacă este util. Așadar am pus la punct un ghid complet de achiziționare pentru mountainbike-uri, evident, dedicat femeilor. Dacă-l vei parcurge, vei găsi sfaturi dar și prezentări de biciclete de la producători consacrați.


Ca să fie mai ușor de parcurs, l-am structurat pe două nivele: primul nivel se adresează femeilor care doresc să pedaleze dar beneficiază de bugete reduse iar al doilea, femeilor care nu au neapărat o limită de buget pentru viitoarea bicicletă.


Totul înțesat cu o grafică optimistă.


Hey, Girl! La Mulți Ani pentru ziua ta! Și îți mulțumim că ești alături de noi.


Echipa FreeRider


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =