Băneasa Race anunță deschiderea înscrierilor

0

Din 2018, organizatorii concursului de alergare Băneasa Race vă invită să fiți parte dintr-un nou concept, care îmbină tradiția cu evoluția. Împreună cu concurenții, se lansează noua serie de evenimente Băneasa Race. Același profesionism, aceeași atenție la detalii, dar și o experiență superioară pentru toți cei care iau startul alături de organizatori.

Prima cursă din noul concept este Băneasa Race 2018 – Spring Edition, și are loc pe 15 aprilie. Înscrierile sunt deschise.

Anul acesta aduce un rebranding, identitatea devenind Băneasa Race. Noua umbrelă adaugă noi concepte și surprize puse în valoare de profesionismul cu care organizatorii abordează fiecare concurs și de atenția sporita la detalii.

Evenimentele vor continua tradiția și vor avea loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare au loc pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari de lângă București.

Sunteți invitați la: cros – pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton – cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesioniștilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAcum le avem și pe acestea: saltele pentru cicliști de la SqLab
Articolul următorAnvelopele pentru Clasicele Primăverii, ale echipei Quick-Step Floors
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ