Alpe d’Huez poate fi cățărat virtual în Zwift

0
Chiar dacă sezonul propriuzis de trainer s-a cam încheiat, Zwift a venit cu o veste bună care ar putea să fie utilă în zilele cu vreme capricioasă de primăvară. Noul nivel, denumit oficial Alpe du Zwift, va face deliciul iubitorilor de cățărări adevărate. În realitate, acesta simulează celebra cățărare de la Alpe d’Huez!
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fX1Ddwmamqs” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
Traseul este deschis doar utilizatorilor Zwift de nivel 12 sau mai mare și include 1036 m de denivelare pozitivă. La fel ca în realitate, panta medie e de 8.5% și include un număr de 21 de serpentine!
Cea mai scurtă cale spre vârf este Road to Sky ce are 20 km și începe la unul din podurile de la cățărarea spre circuitul Jungle. Pentru a ajunge în vârf, trebuie parcurs întâi jumătate din circuitul Jungle, după care se virează la dreapta și încep cele 21 de serpentine faimoase, acum sub denumirea Alpe du Zwift.
Pentru cei ce vor mai multă cățărare și chin, Tour of Fire and Ice e ceva mai lung cu 25 km lungime și 1160 m denivelare, dar pentru cei ce vor tot ce e mai greu există Four Horseman. Acesta începe de pe plaja din Watopia, are 90 km și urcă 2210 m.
Toate aceste noi rute sunt disponibile deja pentru descărcare și vor fi după aceea active în Zwift! Mai multe detalii pe pagina aplicației!
Informații de pe bikerumor.com
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentA apărut noul GoPro Hero, calitatea cunoscută la un preț accesibil
Articolul următorThomas Genon slopestyle Mist
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ