Reghin relansează schiurile Epocii de Aur

2

Înainte de Revoluție, aproape că nu era român iubitor de munte care să nu folosească o pereche de Topaz, Rubin sau Pitic, schiuri fabricate la Reghin. Deși a trecut multă vreme de când nu am mai auzit nimic despre această marcă națională, recent Reghin a anunțat pe Facebook relansarea celebrelor schiuri ale Epocii de Aur.

schiuri reghin combi r topaz rubin 04
foto facebook.com/schiurireghin

Noul schi Reghin Combi-R, are o construcție modernă cu profil rotunjit (full cap), fără pereți laterali (sidewalls), în care stratul de sus al schiului (top sheet) se răsfrânge peste lateralele schiurilor. Se obține astfel un schi îngăduitor potrivit schiorilor începători sau medii. Această construcție oferă utilizatorului un control ridicat.

schiuri reghin combi r topaz rubin 02
foto facebook.com/schiurireghin

Schiul are un miez de lemn înconjurat de spumă care are rolul de a amortiza și absorbi vibrațiile, reducând considerabil efortul schiorului și oferindu-i acestuia experiența unui schiat accesibil și plăcut. Noile schiuri vor fi produse în Uniunea Europeana și vor fi echipate cu legături Tyrolia PR 11.

schiuri reghin combi r topaz rubin 03
foto facebook.com/schiurireghin

Pentru Reghin și noile schiuri Combi-R sezonul 2017 este doar unul pilot. Compania încă nu va scoate schiurile la vânzare. În schimb vor exista sesiuni de test în diferite stațiuni montane din România.

Urmăriți pagina oficială de Facebook Reghin pentru a fi la curent cu datele și locațiile test camp-urilor.

schiuri reghin combi r topaz rubin 01
foto facebook.com/schiurireghin
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAceastă linie drept-în-cap nu e pentru cei sensibili
Articolul următorThe Robert Axle Project prezintă sistemul antifurt pentru prinderile thru axle
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ