Biciclete în rate

14

O soluție excelentă de a achiziționa o bicicletă în cazul în care nu dispui de toată suma, este plata în rate. Iar cel mai important este faptul că nu trebuie să-ți faci un credit pentru care plătești dobândă. Deoarece, recent introdusele sisteme de plată în rate îți permit achitarea produsului în 2 până la 14 rate fără dobândă!

Cel mai răspândit sistem de plată este acum Card Avantaj (Credit Europe Bank). La o valoare a bicicletei de 3.000 de lei, ce urmează s-o achiți în 10 rate, vei avea de plătit 300 de lei lunar. Atenție! Este bine să nu depășești termenul de plată, deoarece vei fi fi obligat apoi să plătești dobânda aferentă. Este un sistem foarte avantajos pentru client atâta timp cât nu depășești termenele de plată.

Actele necesare pentru obținerea cardului de credit Card Avantaj sunt:

– copie dupa buletinul de identitate insotita de original pentru comparatie

– cererea de emitere a cardului completata cursiv fara stersaturi, taieturi si alte greseli

– fisa fiscala ce se obtine de la angajator

– adeverinta de venit

Alte soluții asemănătoare sunt oferite de către GarantiBank , Raiffeisen Bank, BRD Finance, TBI Leasing, GE Money și în caz excepțional, rate direct în magazin.

Mai jos găsești o listă cu magazinele care oferă facilitatea achiziționării unei biciclete în rate, fără dobândă.

BiciclopIn magazin:
Card Raiffeisen – 10 Rate;
BT Star – 9 Rate;
Card Avantaj – 9 Rate;
Optimo Card Credit Europe 18-24-36 rate (cu dobanda).
Online:
BT Star – 6 Rate;
BCR – 9 Rate;
Alfa Bank – 9 Rate;
BRD Finance – 9 Rate.

Bicishop.ro – card avantaj 12/14 rate

Bikexpert – Card avantaj 8 rate in magazin, 10 rate plata online; Garanti Bonus Card 8 rate doar in magazine; Unicredit 10 rate doar in magazine; Transilvania Star BT 6 rate doar plata online; BRD Finance 6 rate doar plata online

BikeXCS – card avantaj 12 rate

Bikezone – Bonus Card Garanti 2-10 rate, Raiffeisen Bank 3-9 rate, card avantaj 1-6 rate

Hypersport – card avantaj 6 rate

Mos Ion Roata – Bonus Card garanti 7 rate, contract direct in magazin 3 rate, GE Money 36 rate lunare (credit de consum cu dobanda)

Veloteca.ro – card avantaj 6 rate

Magazinul tău nu se află pe această listă? Sau cunoști un magazin care oferă sistem de plată în rate și nu a fost listat în acest articol? Trimite-ne un e-mail la echipa at freerider.ro și fă-l cunoscut.

14 COMENTARII

  1. Daca imi fac credit de nevoi personale la Garanti mai pot sa imi fac si card pt ratele la o bicicleta ? Sau nu am voie sa am 2 rate , rata credit si rata bicicleta

  2. Pe site-ul magazinuldebiciclete.ro acum zice 8 rate pentru Card Avantaj.
    Nu inteleg cum se hotaraste numarul de rate fara dobanda… pana acum Veloteca a avut 10 rate si vad ca acum au trecut la 6 🙁

  3. Salut! Eu am EFG American Express, cu asta nu stie cineva oare din ce magazin pot sa cumpar in rate o bicicleta? Numai pe Intersport am gasit-o, dar aici in Oradea ei nu au pe stoc nici o bicicleta, si nici nu is asa de ok…!

LĂSAȚI UN MESAJ