Corratec Grizzly Bow 202 Team din 1995

0

Corratec s-a aflat dintotdeauna în vârful piramidei când discutam despre inovaţii în domeniul velo. Încă din 1995 au început să folosească frânele hidraulice pe disc, iar acest Grizzly Bow 202 Team este exemplul perfect.

corratec grizzly bow 202 team 1995 04

De-a lungul timpului au existat mai multe versiuni originalul fiind cel care dispunea de etrierul frânei spate instalat la interiorul triunghiului spate al cadrului, pe ţeava chain stay, un sistem de instalare pe care azi multe firme îl (re)lansează.

Compania a fost fondată de germanii Konrad şi Cielo Irlbacher acum mai mult de 20 de ani. Sediul lor, poziţionat strategic în Alpii Bavariei, le-a permis să testeze imediat în condiţii naturale, nu de laborator, tot ce creau în atelier.

Astăzi Corratec nu este una din mărcile de pe prima pagină a revistelor sau website-urilor dedicate însă continuă să fie una din mărcile respectate care oferă un bun raport calitate /preţ. Poate singura lor problemă este că marca nu dispune de acelaşi marketing agresiv pe care îl are concurenţa de care auzim în fiecare zi. Corratc este, de asemenea, bine reprezentată şi în România.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentWaldo începe să prindă formă
Articolul următorTraseu – Valea Largă, Săruleşti, Recea/Bisoca, Jiţia, Seciu
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ