Acum citesti
Bicicletele Panasonic în anii 90

Da, Panasonic a produs biciclete pentru o perioadă bună de timp, din 1977 până în 1995. Și da, este vorba de Panasonic, producătorul televizorului tău din sufragerie.

Bicicletele japonezilor au fost recunoscute mult timp pentru calitatea cadrelor, chiar și în zilele noastre existând ceva șanse să observi o astfel de bicicletă trecând pe lângă tine.

Îți pun la dispoziție mai jos, catalogul Panasonic din 1989, ce conținea atât cursiere, biciclete de munte – așa cum și le închipuiau constructorii la acea vreme și chiar o bicicletă de touring, echipată pentru cicloturiști. Dat fiind faptul că în japonia anilor 90 cicloturismul era în trend, nu avea cum să lipsească un astfel de model din gamă.

Iar tubulatura Cr-Mo Double Butted Tange era bineînțeles nelipsită.

Vezi Comentarii (3)
  • Interesanta Struto-camila 🙂 Dar inca o imagine ce ne arata cat de mult suntem in urma celorlalti. Noi in anii ’90 , proaspat revolutionari, faceam reclame la Titan Ice, urmaream Formula 1 la bulgari… Iar eu imi faceam un nou ax pt butucul spate la un prieten strungar la Automecanica Moreni (fabrica de autoblindate) 🙂
    Este incredibil la ce nivel erau altii la acea vreme. Si intelegem acum de ce au ajuns la nivelul actual.
    Poate gasiti si un catalog Scott de prin anii ’92-’93, parca atunci am vazut primele MTB in forma mult mai apropiata de cea actuala.

  • buna am primit o bijuterie de panasonic cb 3000 totul original pe ea in stare perfecta as vrea sa stiu anul de fabricatie si greutatea maxim suportata nu gasesc nicaieri detalii despre acest model multumesc o zi faina

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + nine =