Incendiu de pădure provocat de o frână pe disc de MTB în Austria

1

Aproximativ 150 de pompieri au fost implicați în stingerea unui incendiu de pădure în Austria, provocat de un MTB-ist.

Duminică, un incendiu de pădure a izbucnit în Nuziders am Muttersberg din regiunea austriacă Vorarlberg. Un MTB-ist a luat o pauzaă după o coborâre și a lăsat bicicleta culcată pe iarbă. Se pare că datorită unui disc de frână supraîncălzit, un smoc de iarbă a luat foc. În ciuda eforturilor ciclistului de a opri focul, acesta s-a răspândit foarte repede. Au fost alertați pompierii, acțiunea implicând peste 150 de persoane și chiar și elicoptere.

În zonă a fost observat un fum gros într-o zonă greu accesibilă. Echipele de pompieri au folosit pentru stingerea incendiului elicopterele Poliției și ale companiei locale Wucher. Acțiunea de stingere a incendiului a avut succes. Pe perioada intervenției, instalația de cablu Muttersbergbahn a fost oprită. Nu a fost pusă în pericol viața niciunei persoane.

Sursa: oe24.at

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGenesis Fugio 1x – gravel englezesc din oțel echipat SRAM 1x
Articolul următorTest – ochelari sport BikeFun Fly
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ