Acum citesti
Lifestyle : Genti pentru biciclete Basil

genti_basilInnebunit dupa bicicletele de oras lifestyle? Sau esti o fashion chic completata de unul dintre cele mai importante accesorii, bicicleta? Inseamna ca articolul de fata iti va da idei noi pentru personalizarea bicicletei si completarea imaginii tale corespunzatoare.


O companie dedicata total accesoriilor pentru biciclete este Basil, cu sediul in Olanda. Produsele lor se refera la accesorii de transport ce pot fi montate pe bicicleta, avand posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte extinsa de produse : de la cosulete pentru bicicleta, la genti pentru bicicleta, cosulete de transportat animale pe biciclete si cateva accesorii vestimentare de purtat pe bicicleta.


Definitia exacta pentru clientii acestei companii poate fi compactizata intr-un singur cuvant : cyclechic. Corespondentul masculin nu l-am gasit inca, desi la urma urmei, universalitatea termenului ne da dreptul sa-l aplicam oricarui gen de persoana.


Sa vorbim insa putin despre Basil. O companie verde care fabrica toate produsele din materiale reciclate. O companie care se gandeste la viitor si la protejarea mediului inconjurator. Basil se ocupa exclusiv cu fabricarea cosuletelor si accesoriilor de bicicleta, ceea ce-i confera o credibilitate foarte mare atunci cand vine vorba de calitatea produselor, pe principiul : faci un singur lucru, dar il faci bine.


Cosulete pentru bicicleta


La acest capitol, Basil ofera o gama larga de produse, in diferite forme si stiluri. De asemenea culorile si materialele sunt foarte diferite, reusind sa indeplineasca gusturile fiecaruia. De la plastic la metal sau la rachita impletita, toata gama este acoperita si poti alege bineinteles intre culori trendy sau culori retro.


cosulete_pentru_bicicleta


Genti pentru bicicleta


Si in acest domeniu, cei de la Basil au gama foarte extinsa de produse. Poti regasi in gama ghiozdane, precum cele pe care le foloseai cand erai in clasele primare, sau genti foarte trendy cu print-uri diverse : de la flori pina la carouri sau materiale simple.


Acest tip de produs nu beneficiaza de o prindere de bicicleta, in schimb iti completeaza accesoriile vestimentare. Si poti gasi dimensiuni care ti se potrivesc perfect necesitatilor tale. Unele modele pot oferi spatiu de depozitare de pina la 26 de litri. Chiar si domnii pot regasi in aceasta gama modele, genti mai serioase, mai profesionale si mai sobre.


genti_pentru_bicicleta


Cosulet de transportat animale pe bicicleta


Cei de la Basil s-au gandit si la cei mai buni prieteni ai oamenilor, necuvantatoarele, creand o gama larga de produse. Aici poti alege intre un cosulet pentru animale care se poate monta atat pe ghidon cat si pe portbagajul din spate al bicicletei. Toate cosurile sunt create din rachita impletita si optional, se poate alege o cusca metalica, care se monteaza deasupra, scopul acesteia fiind protejarea necuvantatoarei care se afla in cos.


cosulete_transport_animale_pentru_bicicleta


Diverse accesorii pentru bicicleta


Accesoriile de la Basil se potrivesc oricarei biciclete de oras, iar in aceasta gama vei gasi produse care de care mai non conformiste si mai trendy. Poti alege un portbagaj pentru bicicleta, poti alege o umbrela care se monteaza pe ghidon si care are rolul de a te proteja de soare sau de intemperii. Exista chiar si baticuri rosii cu buline albe sau protectii din plastic transparent pentru momentele in care transporti copilul pe bicicleta, iar acesta are nevoie de protectie impotriva ploii. Toate aceste produse beneficiaza si de prinderile specifice care se monteaza pe bicicleta, astfel incat sa-ti fie cat mai usor sa atasezi bicicletei oricare din produsele de mai sus.


alte_accesorii_pentru_bicicleta


Vestea cea buna este ca ai de unde alege, mai ales daca accesezi site-ul basil.nl. Vestea proasta este ca in Romania inca nu exista un importator pentru aceste produse. Daca-ti doresti totusi atat de mult sa intrii in posesia unuia din produse, mai ales ca nu sunt scumpe deloc, poti sa-ti comanzi online de pe site-ul cometride.co.uk , un magazin care se pare ca trimite produsele comandate si la noi in tara.


Spor la cumparaturi!


Vezi Comentarii (4)
  • Nu-mi vine sa cred ca faceti greseli elementare precum folosirea incorecta a termenului „genţi” in loc de „jante”, cum este corect. M-as fi asteptat la mai mult de la voi.

  • Salut! Dorim sa te anuntam ca este vorba chiar de genti si nu de jante (cercuri) pentru bicicleta. Daca te-ai fi uitat macar peste pozele articolului, nemaivorbind de faptul ca probabil nici nu l-ai citit, ti-ai fi dat seama ca este vorba de accesorii, mai precis de genti pentru transportat obiecte, ce se monteaza pe bicicleta 🙂

  • @DAN : Ma enervezi bai bagator de seama care te dai mare profesor, dar habar n-ai sa citesti un articol capo fino… nu mai vrem astfel de agarici pe site, care comenteaza aiurea!!!

    @Freerider : Nu mai publicati comentariile unor analfabeti precum Dan, chiar n-aveti ce face? Multumim!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − three =