Acum citesti
Merida Press Camp ’11 Photoshooting


O zi agitată aici în Spania la ediția acestui an al Merida Press Camp iar asta se datorează în mare măsură faptului că fiesta a putut continua în cinstea campionului mondial la Cross Country din 2010, Jose Hermida. Ziua a debutat cu o conferință de presă în debutul căreia președintele Merida, domnul William Cheng a ținut o alocuțiune în care a menționat planurile de viitor ale companiei pe care o conduce: să-și mențină politica agresivă de promovare și să se bată în continuare pentru titlul mondial.



Au fost prezenți și riderii Merida, Jose Hermida, Gunn-Rita Dahle Flesja, Ralph Naf, Hannes Genze, Jochen Kass și Andreas Kugler, care au răspuns rând pe rând la o serie de întrebări despre evoluția lor competițională din ultimul an.


A urmat prezentarea noilor modele Merida Racing susținută de însuși Juergen Falke, șeful departemanetului de proiectare și design din Germania. Noile arme pentru competițiile acestui an se numesc Merida O.Nine, noul 29er Merida Big.Nine Carbon Team, noua bicicletă pentru ciclocross CycloCross Carbon Team dar și cursiera Reacto Team.


Tot în cadrul aceleiași prezentări a fost făcută publică și o nouă gamă de componente, ProCraft Components. Printre noile produse din gamă amintim tijele de ghidon, tijele de șa, ghidoanele sau colierele de șa. A fost prezentat de asemenea și un nou tip de șa dezvoltat de către Selle Italia, model ce va echipa bicicletele de top Merida. Aceasta este o șa de tip monorail, care permite însă ajustarea pe o plajă impresionantă de 7 cm!


După terminarea conferinței de presă, locația a fost schimbată pentru sesiunea foto, un colț din această minunată insulă, unde toți ziariștii prezenți i-au putut fotografia pe racerii Merida. Seara s-a încheiat într-o atmosferă excelentă de petrecere, la un restaurant aflat la chiar lângă Palma de Mallorca. Te invităm să urmărești pozele din galerie, iar dacă vrei să vezi mai mult, accesează rubrica BLOG de pe freerider.ro marți, 22 februarie.



Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =