Mountain Assault se amână, au început înscrierile la Ski Alpinism Race Bâlea

0

12642779_1026461400730684_3473326836972519994_nVeşti noi despre două dintre cele mai aşteptate concursuri de schi-alpinism de anul acesta:

Concursul the Mountain Assault de la Sinaia care trebuia să aibă loc pe data de 13 februarie se amână din cauza condiţiilor foarte proaste ale zăpezii. De la organizatori:

“Asociatia OUTDOOR ROMANIA impreuna cu Primaria Sinaia anunta amanarea concursului the MOUNTAIN ASSAULT 2 din cauza conditiilor improprii de desfasurare. Pentru ambii parteneri primeaza atat pastrarea caracteristicilor acestei probe sportive si implicit reusita totala a evenimentului, cat si siguranta concurentilor. Competitia va avea loc in a doua jumatate a lunii martie in functie si de celelalte concursuri de profil din aceeasi perioada. Astfel, data exacta va fi anuntata dupa consultarea calendarului de ski tura / ski alpinism.”

Pe de altă parte avem şi o veste bună, au început înscrierile pentru cel mai tehnic şi mai alpin concurs de la noi, Ski Alpinism Race Bâlea. Tot de la organizatori:

“Am inceput inscrierile pentru concursul de ski alpinism si ski de tura programat in 5 martie 2016 la Balea Lac:
http://skialpinismrace.ro/inscriere-ski-de-tura/
http://skialpinismrace.ro/inscriere-ski-alpinism/

Pentru cursa de ski alpinism, care este si campionatul national de ski alpinism seniori adica peste 20ani, fiecare concurent trebuie sa intre in una din urmatoarele categorii:
– sa aiba licenta de ski alpinism sau
– sa aiba licenta de ghid montan AGMR sau
– sa aiba scoala de iarna Salvamont

Pentru ski de tura, care este si campionatul national de ski alpinism juniori adica sub 20ani, se cere experienta la ski de tura, se cere CV montan si sportiv specific. Mai multe detalii sunt in regulamentul concursului ce poate fi gasit aici: http://skialpinismrace.ro/regulament-concurs/

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent2 Fat 2 Furious – Bicicletele fat pot să… freeride!
Articolul următorNoul enduro G-160 de la Whyte
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ