Acum citesti
Papa Francis a primit cadou o bicicletă Breezer Downtown 8

breezer-8-pope-francis-bicycle-7Primarul din Philadelphia şi Philadelphia Bicycling Advocacy Board au oferit un cadou comemorativ Papei Francis cu ocazia vizitei sale în Philadelphia cu ocazia World Meeting of Families ce va avea loc pe 26-27 septembrie. Bicicleta a fost preluată de Arhiepiscopul Charles Chaput în cadrul unei ceremoni la Philadelphia Convention Center.

breezer-8-pope-francis-bicycle-4Bicicleta a fost proiectată şi realizată de Breezer Bikes pentru a celebra implicarea Papei Francis în popularizarea mijloacelor de transport ecologice. Odată cu acest cadou, alte 100 de biciclete au fost donate pentru programe comunitare din Phildelphia.

breezer-8-pope-francis-bicycle-6-600x408breezer-8-pope-francis-bicycle-8Recent, Papa a făcut apel la o schimbare în conştiinţa socială a modului în care trăim, cu referinţe la transport şi la oraşe mai prietenoase cu populaţia. Schimbările nu au doar un rol ecologic ci şi social. Trecerea de la un sistem bazat pe automobile la unul în care bicicleta şi mersul pe jos există în armonie cu transportul în comun va îmbunătăţi relaţiiloe interumane şi va aduce egalitate socială în comunităţi.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 11 =