Acum citesti
Părerile participanților despre ediția 2017 a Tare ca Piatra

Legendară. Așa au promis organizatorii Tare ca Piatra că va fi această ediție și citind părerile celor care au participat weekend-ul trecut la competiția de downhill, se pare că s-au ținut de cuvânt.

Foto: TimeStuff

Cum anul trecut lucrurile nu arătau prea roz, era de la sine înțeles că anul acesta vom vedea o schimbare radicală, una în bine, care iată, a trezit opinii pozitive. În cifre, asta a însemnat 106 participanți înscriși, 87 acreditați și 83 care au luat startul în finală. Să le dăm cuvântul celor care s-au luptat la Piatra Neamț pentru un rezultat cât mai bun.

Petra Zăgrean (locul 1, fete)

Foto: TimeStuff

Tare ca Piatra a devenit o tradiție pentru riderii cărora le plac concursurile. Ajunși la cea de a XII-a ediție, organizatorii împreună cu voluntarii au făcut treabă bună anul acesta. S-a observat un progres clar față de anul trecut în ceea ce privește traseul și marcajele, dar și organizarea privită ca ansamblu, s-a observat că s-a ținut cont de feedback-urile date în ultimii ani, s-a observat că există implicare, înțelegere, devotament și pasiune pentru a ține în viață acest concurs. Ceea ce aș avea de adăugat ar fi ca pe viitor să existe mai multe saltele și arbitrii mai bine informați și mai numeroși. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment!

Matei Moisil (locul 1, juniori)

Foto: TimeStuff

Am fost surpins de cât de bine a mers totul anul acesta, vremea a ținut cu noi, fiind deșert ca și anul trecut, însă traseul a fost super fain. Duă părerea mea este unul dintre cele mai bune concursuri la care am participat anul acesta. Felicitări organizatorilor și celor implicați in refacerea traseului și cu siguranța am sa revin la anul mai motivat.

Sebastian Râpea (locul 4, juniori)

Foto: Alexandra Ghiță.

Tare ca Piatra (Tare ca Delia) scurt și la obiect: un concurs foarte fain, cred ca e cel mai fain concurs de downhill din țara din punctul meu de vedere. Oraganizarea a fost ok.
Pe traseu au fost construite elemente noi și cele de anul trecut au fost îmbunătățite. Petrecerea pentru mine a fost una de neuitat :))) cam atât am avut de zis, ne vedem la Tare ca Piatra 13!

Sebastian Grosu (locul 1, seniori)

Foto: Alexandra Ghiță.

TCP12, pot spune ca a fost cea mai reusita etapa de la Piatra Neamt de pana acum.
Traseul in proportii destul de mari a fost schimbat si foarte bine lucrat, felicitari tuturor carora s-au implicat si respect de asemenea, nu ma asteptam la acest rezultat!

Cronometrarea si organizarea altor detalii, la fel, foarte bine puse la punct incat sa faca pe toata lumea fericita. Ma bucur pentru toata evolutia acestor lucruri si sper ca la anul sa vina mai multa lume si sa ne surprinda la fel ca anul acesta.

Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai primitoare locuri din tara! Felicitari!

Sorin Parău (locul 5, seniori)

Foto: Alexandra Ghiță.

TCP 2017 a fost foarte frumos.traseul mult mai bine lucrat decat in anii trecuti, mult mai safe si distractiv.spre deossbire de anii trecuti au fost rezolvate problemele cu cronometrarea.singura problema a fost cu timpii de start pt ca nu a fost facuta o lista de start nici in calificari,nici in finala. A fost un eveniment reusit intr-o locatie frumoasa.Felicitari echipa TCP.

Vlad Nimăt (locul 9, seniori)

Foto: TimeStuff

Nu am mai fost la Tare ca Piatra din 2013 din cauza organizarii slabe. Anul acesta am fost placut surprins sa vad ca evenimentul a fost foarte bine organizat, cronometrarea la fel si traseul bine lucrat fata de anii trecuti. Felicitari organizatorilor si de abia astept sa ne vedem la anul!

Viorel Ciupitu (locul 1, masters)

Ok, pai experienta in sine a fost una pozitiva fata de anii trecuti. Organizarea si traseul au fost ok, modificarile aduse traseului anul asta au fost interesante si bine lucrate.

Multe fețe noi, dar pentru mine care nu am ajuns la un concurs de doi ani poate mai multe decat pentru altii. Comparativ cu acum doi ani imi pare ca viteza a crescut si bicicletele sunt din ce in ce mai bine echipate.

Cred ca mai trebuie lucrat la informarea concurentilor, orele stabilite pt mansele de calificari si finala pentru fiecare concurent in parte ar ajuta foarte mult. Sa stai intr-un soare arzator la 30+ de grade inainte de o mansa de coborare nu este de loc distractiv, stiu organizatorii asta dar in nici un an nu au facut ceva in privinta asta.
Overall pentru mine a fost cea mai buna experienta de pana acum la Piatra, lasand la o parte motivul evident. Pana acum, de la an la an aveam impresia ca va fi ultima data cand se va tine evenimentul sau ca nu mai vreau sa merg, dar anul asta parca m-a facut sa ma razgandesc.

Sergiu Pâcă (locul 2, masters)

Foto: Alexandra Cristina Negoiță.

Aceasta este a 4a editie la care particip. De TCP. De departe cea mai buna. Omu gospodar isi face iarna traseu si vara se da pe el. Au lucrat din timp si asta s-a vazut. N-au mai fost nici sincope de organizare sau cronometrare. Ca si critica constructiva, se pare ca totusi vreo doua trei elemente ar trebui (si mai mult) marite. La cum i-am vazut de motivati sa revitalizeze concursu asta, probabil o sa se faca treaba asta la iarna. Mie traseul asta imi vine manusa si chiar daca momentan nu e disponibil in abonament pentru gondola, clar mai merg un weekend sezonul asta sa ma dau cat pot si clar ne vedem acolo si la anu!

Daniel Roșioru (locul 10, masters)

Foto: Girlfriend. 🙂

Daniel, pe care probabil îl cunoașteți mai mult de la cursele de Cross Country, a fost pentru prima dată la acest concurs și ne-a povestit că organizarea a fost foarte OK, voluntarii au știut ce au de făcut, iar zonele de start și de sosire au fost corect amenajate. De asemenea, ne-a menționat faptul că s-a văzut munca depusă dar și efortul de a scoate maximul dintr-un deal.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =