ABSA Cape Epic 2017 – rezumatul etapei 1

0

La etapa întâi, Avancini și Fumic continuă asaltul la ABSA Cape Epic. După ce ieri membri echipei Cannondale Factory Racing XC au câștigat Prologul, astăzi în cadrul etapei întâi, cei doi au terminat la fel cum au terminat etapa finală de anul trecut, cu o victorie.

Henrique Avancini si Manuel Fumic de la Cannonade Factory Racing castiga etapa 1 din Absa Cape Epic 2017. Foto Nick Muzik/Cape Epic/SPORTZPICS

Etapa 1 a avut o lungime de 101 km. Cei doi au terminat-o cu timpul de 4 ore și 25 minute. Este drept însă că datorită lui Jaroslav Kulhavy, care a căzut cu 5 km înainte de finiș, cei doi au fost în măsură să câștige.

Pe locul doi au terminat Christoph Sauser și Jaroslav Kulhavy de la Investec-Songo-Specialized în timp ce locul 3 a revenit cicliștilor Jochen Kaess și Markus Kauffmann de la Centurion Vaude 1.

Câștigătorii de anul trecut, Karl Platt și Urs Huber, au terminat azi pe locul 7, la aproape 10 minute de locul 1 la general. După ce și-a revenit, Platt a spus sec „a fost greu”. Pe de altă parte Fumic radia de energie. Planul lor a fost să ajungă spre fața plutonului și să stea acolo. Nu doar că au reușit, dar au și câștigat etapa.

Echipa românească Scott Geiger Team alcătuită din Lucian Logigan și Tudor Oprea, au terminat etapa întâi pe locul 30 la categorie și 32 la General dintr-un total de 378 echipe. Ieri prologul a avut pentru ei obținerea locului 28 la categorie și 31 la general.

Ciclistii urca o portiune de push in etapa 1 din Absa Cape EPic 2017. In plan secundar echipa romaneasca Scott Geiger. Foto Greg Beadle/Cape Epic/SPORTZPICS

Mâine, marți, va fi etapa a 2a cu o lungime de 102 km și diferență de nivel de 2350 m. O poți urmări în direct aici:

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUrmărește în direct maratonul ABSA Cape Epic – etapa 2
Articolul următorAventuri pe tandem cu Seth Bike Hacks și Phil Kmetz
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ