Acum citesti
Absa Cape Epic 2018 a pornit cu Prologul

Prologul întotdeauna oferă ceva special la Absa Cape Epic, iar anul aceasta, la a 15a ediție a maratonului, a fost la fel. Odată cu Prologul întorcându-se pe potecile din Parcul Național Table Mountain, de lângă Cape Town, și cum ziua a oferit condițiile perfecte de concurs, Centurion Vaude și Investec Songo Specialized, au fost primii care s-au făcut remarcați.

Chiar dacă sunt specialiști ai maratonului, Nicola Rohrbach și Daniel Geismayr au fost cei care s-au impus cu un avans de 18 secunde în fața profesioniștilor Manuel Fumic și Henrique Avancini.

foto Mark Sampson/Cape Epic/SPORTZPICS

Câștigătorii de anul trecut, Nino Schurter și Matthias Stirnemann de la Scott-Sram, vor trebui să fie super motivați, terminând acum pe patru, cu aproape un minut întârziere.

foto Mark Sampson/Cape Epic/SPORTZPICS

Iar Annika Langvad ne-a arătat că e posibil să fie în cea mai bună formă a sa, acum o săptămână la Cupa Mondială UCI care a avut loc în Stellenbosch. Alături de partenera sa de echipă, Kate Courtney, echipa Investec Songo Specialized a fost foarte puternică la Prolog. Așa că va trebui să se găsească echipe și mai dornice de victorie la categoria Feminin, să le „fure” Tricoul Portocaliu fetelor de la Investec Songo Specialized.

foto Andrew McFadden/Cape Epic/SPORTZPICS

Echipele Dinamo-BikeXpert 1 și 2 au avut o zi bună, fără accidentări. Este deosebit de important ca la astfel de concursuri, maratoane pe etape, să ai grijă de tine pentru a rezista o săptămână întreagă, și tu ca participant, dar și bicicleta.

foto @razvan.juganaru.1985

Hans Comijn și Cătălin Sprînceană au terminat pe 146 la Categorie și pe locul 264 la General, iar Karina Bonța și Răzvan Jugănaru pe 17 la Categorie și pe 307 la General.

Prologul a avut doar 20 km lungime, iar rolul său este stabilirea ordinii de start pentru etapa întâi. „Prologul a fost chiar spectaculos. Nu foarte lung, dar cu câteva porțiuni foarte tehnice, a reușit să ne pună la încercare toate abilitățile”, povestește Răzvan Jugănaru pe pagina sa de Facebook. Echipa sa a terminat Prologul pe locul 14.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − two =