S-a deschis Thule Store, un showroom dedicat mărcii suedeze în București

2

Nu există niciun posesor de bicicletă și autoturism care să nu cunoască măcar în mare produsele Thule pentru transportul bicicletelor. Thule este lider mondial în sisteme de transport pentru automobile, fie că e vorba de articole sportive cum sunt bicicletele, schiurile, plăcile de surf, caiacele dar și pentru extinderea capacității de transport cu ajutorul cutiilor suplimentare. Thule sunt cunoscuți și pentru restul produselor din portofoliu, care include rucsacuri de diferite dimensiuni și pentru multiple utilizări, genți de laptop, carcase de telefon, cărucioare, scăunele și sisteme de transport pentru copii…

De acum, toate acestea pot fi văzute într-un showroom dedicat, în București. Thule Store este situat pe strada Barbu Văcăresu nr.80. La deschidere au participat mulți invitați din rândul distribuitorilor dar și al utilizatorilor acestor produse. Freerider.ro a fost prezent la deschidere.

Putem să vă spunem de acum că dacă alegeți să faceți o vizită, veți fi întâmpinați într-un cadru modern, cu un design deosebit și veți putea face cunoștință poate nu cu gama completă de produse dar cu un număr foarte mare dintre acestea. Veți putea studia de aproape produsele de care sunteți interesați, le veți putea comanda sau achiziționa sau puteți să cumpărați accesorii și piese de schimb pentru echipamentele Thule pe care le dețineți deja.

Showroom-ul este deschis de către Aleo, importator oficial Thule în România și deținători și ai magazinului online Portbagajeauto.ro

Mai multe informații puteți afla de pe pagina de Facebook a magazinului.

Fotografii de Momente C.M.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCervelo au lansat și modelul de cursieră aero mai accesibil S3
Articolul următorTest – transmisie de buget de la Force
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ