Acum citesti
Test Cannondale Jekyll și Trigger 2018 la Sinaia, 27.05.2017

Pentru cei doritori să facă cunoștință personal cu noile modele Jekyll și Trigger 2018 de la Cannondale, Extreme Riders Distribution, importator Cannondale pentru România, organizează un test liber la Sinaia, în data de 27.05.2017!

Vor fi disponibile 13 bicicletede diferite dimensiuni. Pentru a avea asigurată una pe mărimea ta, înscrie-te pe pagina special dedicată evenimentului.

Se pot testa mai multe biciclete dar se pot rezerva maxim 2 bucăți. Durata de testare va fi o oră, în care le puteți folosi unde vreți pe traseele din zonă. Este nevoie să aveți la voi un act de identitate valabil, formularul de asumare a răspunderii pe pe pagina organizatorului, o cască și un set de pedale. S-ar putea să puteți folosi pedale puse la dispoziție de organizatori, dar cu siguranță vor fi puține și nu pentru toate gusturile și standardele așa că ar fi de preferat să veniți cu modelul vostru favorit.

Noile Jekyll și Trigger sunt modele construite de la zero, cu o suspensie spate cu totul inovatoare și mai ales, pentru prima dată în istoria recentă a mărcii, fără binecunoscutele furci Lefty. Cannondale ne promit însă satisfacție maximă, rămâne să vă convingeți singuri de asta!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 1 =