Test Ride cu noile Cannondale F-Si și SystemSix la Poiana Brașov

1

Extreme Riders revin anul acesta cu Test Ride Cannondale 2018 – Poiana Brasov, pentru perioada 14 – 15 Iulie (weekend-ul acesta). Flota de biciclete este formata din modelele proaspăt lansate: F-Si World Cup cu noua furca Lefty Ocho si modelul SystemSix, alaturi de cateva mtb-uri electrice Cujo Neo 27+ 2019.

Anul acesta vor fi câteva modificări logistice și nu se va mai face rezervare online, aplicându-se principiul primul venit, primul servit. Bicicletele vor fi testate pe trasee indicate de către organizator, iar parcurgerea lor se va desfășura in grup.

Cerințe obligatorii pentru participare la eveniment:
– prezentarea unui act de identitate / C.I. valabil
– semnarea Acordului de Asumare a Raspunderii (se completeaza la fata locului)
– varsta minima obligatorie – 18 ani
– casca de protectie, pedale si echipament de ciclism adecvat

Test Ride Cannondale 2018 se va desfasura in incinta Complexului Hotelier Poiana Ursului, din Poiana Brasov, iar programul celor doua zile va fi urmatorul:

Sambata 14.07: 11:00 – 19:00
Duminica 15.07: 10:00 – 17:00

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBikepacking în munții Atlas, Maroc
Articolul următorTest – Vredestein Black Panther Heavy Duty
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ