Acum citesti
V-Brake-uri hidraulice Wendler

Nu sunt un produs nou așa cum probabil te-ai fi așteptat. Sunt o încercare de a cuceri piața de frâne cu un produs diferit, lansat în urmă cu mai bine de 14 ani. A nu se confunda cu frânele Magura din seria HS, care nu sunt V-Brake-uri, dar fac parte tot din familia frânelor hidraulice pe jantă.

v-brake_hidraulic_wendler_1

Au existat două versiuni ale acestor frâne, MT-1 și MT-2, dar s-au dovedit a fi mult mai grele decât V-Brake-urile mecanice și mai puțin durabile, mulți raportând pierderi de ulei mineral pe la garnituri. Astfel, producția a fost oprită mai repede decât se plănuise inițial.

v-brake_hidraulic_wendler_2

În acest moment, frânele sunt la mare căutare, în special de către iubitorii de MTB-uri retro. Nu le recomandă doar culoarea, ci și faptul că au devenit între timp un produs exotic.

v-brake_hidraulic_wendler_3

Pot fi achiziționate de pe e-bay la un preț de aproximativ 40-50 de euro, iar dacă-ți faci probleme în ceea ce privește înlocuirea consumabilelor, mai precis a saboților, poți sta liniștit, deoarece pot fi montați saboți identici cu cei utilizați de frânele Magura HS.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + one =