Acum citesti
3T a pregătit un gravel la preț acceptabil – Exploro Pro Rival

La doar câteva săptămâni de când au adăugat un model nou de top la colecția lor, 3T s-au orientat acum spre celălalt capăt al spectrului de clienți. La numeroasele variante de Explorer existente se adaugă cea mai accesibilă variantă de până acum.

Numele acesteia e Pro Rival și deși conține cuvântul Pro, este cea mai ieftină echipare a modelului Exploro. Aceasta este singura ce va folosi cadrul Exploro Pro, însă specificațiile acestuia nu sunt dezvăluite. Se spune doar că este fabricat din aceleași fibre de carbon unidirecționale, high-modulus/high-strength cu performanțe excelente ca modelul Exploro Team, dar nu ar fi de mirare dacă noul cadru va folosi niște tipuri de fibră ceva mai ieftină. Furca folosită este 3T Fango Pro în locul modelului Team.

Echiparea folosește transmisia mai accesibilă SRAM Rival1 1×11 cu discuri hidraulice. Roțile Fulcrum Racing 7 DB 700c sunt echipate cu anvelope Schwalbe G-one, în timp ce alte componente 3T completează echiparea.

Disponibilă în 4 mărimi, 3T Exploro Pro Rival permite intrarea în lumea modelelor gravel aero la un preț de doar 3599.99$. Este încă destul de mult pentru un model entry level, dar e totuși cu 500$ mai puțin decât următorul model din gamă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =