Acum citesti
58 de biciclete electrice confiscate în vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au descoperit, într-un camion încărcat cu pământ de flori, 58 biciclete electrice, în valoare de aproximativ 920.000 lei, semnalate ca fiind furate din Germania, pe care doi fraţi români au încercat să le introducă ilegal în ţară.

Biciclete noi nouțe, de la firme precum Bulls, Cube sau Haibike.

Ieri, în jurul orei 17.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csandpalota, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Andrei R., în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa, conducând un automarfar marca Man, înmatriculat în Romania, însoţit de fratele său Marian R., în vârstă de 30 de ani. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi cu pământ de flori din Olanda pentru România.

La controlul specific efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport 58 biciclete electrice, pentru care cei doi fraţi nu au putut prezenta documente legale.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că cele 58 de biciclete electrice sunt semnalate ca fiind furate din Germania.

Cetăţenii români au declarat că au încărcat pământul de flori în Olanda, iar pe timpul staţionării într-o parcare din Germania au fost abordaţi de doi conaţionali care le-au propus ca, în schimbul sumei de 1.500 euro, să transporte bicicletele în România.

Bicicletele, în valoare de aproximativ 920.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Comunicat preluat de la Poliția de Frontieră

Vezi Comentarii (10)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − eight =