Acum citesti
A 9a ediție a Triadei MTB, în acest weekend, la Porumbacu de Sus

A venit toamna și este timpul să încheiem a  9 – a ediție a Triadei MTB. Am început în aprilie la Avrig, am continuat în iulie la Păltiniș și am ales pentru ultima etapă zona Porumbacu de Sus, la poalele Munților Făgăraș. Ca și la precedentele 2 etape propunem participanților două zile pline de concursuri de mountain bike.

Sâmbătă vom fi gazdă și co-organizator al Campionatului Național de MTB pentru Copii. Acest sport ia o amploare tot mai mare printre copiii sub 14 ani și probabil vom avea în cursele dedicate lor aproximativ 100 de participanți. Ca și la celelalte competiții organizate de noi participarea copiilor sub 14 ani este gratuită.

În după-amiaza aceleiași zile vom avea un concurs de pumptrack, poate primul de la noi din țară. Este o disciplină puțin răspândită dar care are parte la nivel internațional inclusiv de campionate mondiale. Fiind prima dată când organizăm așa ceva formatul va fi de fapt o invitație la distracție pentru cei care vor concura duminică.

Duminică de la ora 11 vom da startul ultimei competiții din cadrul Triadei MTB 2019. Fiind pe final de sezon și traseele propuse sunt ceva mai scurte dar păstrează elemente tehnice caracteristice Triadei MTB. Traseul de 44 km se adresează cu siguranță celor care știu deja cum să abordeze un traseu de mountain bike mediu spre dificil. Dar la această ultimă etapă avem un traseu care se adresează și celor mai puțin experimentați care vor totuși să vadă ce înseamnă Triada MTB. Este un traseu de 17km cu doar 250m diferență de nivel unde îi invităm să participe pe toți cei care iubesc plimbările cu mountain bike-ul prin pădure.

Programul evenimentului:

Vineri 27 SEPTEMBRIE 2019
Antrenamente libere Campionatul Național MTB Copii
13:00 – 16:00 Înscrieri și preluare numere Campionatul Național MTB Copii
18:00 Ședința tehnică

Sâmbătă 28 SEPTEMBRIE 2019
10:45 – 13:45 Campionatul Național MTB Copii
14:30 – Festivitatea de premiere Campionatul Național MTB Copii
15:00 – Concurs de pumptrack
12:00 – 18:00 Înscrieri și preluare numere Triada MTB
18:30 – Ședința tehnică Triada MTB

Duminică 29 SEPTEMBRIE 2019
08:00 – 10:00 Înscrieri și preluare numere
10:45 – Alinierea concurenţilor la start
11:00 – Start Triada MTB BikeRomania
16:00 – Festivitatea de premiere

Competiția este organizată de Scott Faresin Team în parteneriat cu Federației Română de Ciclism și Direcția Silvică Sibiu și este sponsorizată de ZuzuFit, TIEMME, FARESIN, URGO, SCOTT, OPTcycling, MAPEI, BOSCH, SANTAL, POWER BAR, POLAR, AVstore.ro, SHIMANO, KENDA, ACTION SPORT.

Detaliile legate de înscrieri, program, trasee, clasamente etc. pot fi găsite pe site-ul www.triadamtb.ro și pe pagina de facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − three =