A apărut noul GoPro Hero, calitatea cunoscută la un preț accesibil

0

GoPro concurează de ani de zile în zona de top a camerelor video POV, dar din când în când mai introduc în ofertă și câte un model care oferă calitatea binecunoscută la un preț mult mai accesibil, dar bineînțeles cu anumite limitări de performanță. Denumirea a fost și este din nou una simplă, dar care poate produce confuzii GoPro Hero, simplu. Eu folosesc de ceva ani un Hero+ (modelul Hero cu WiFi din generația low cost lansată în paralel cu Hero 4) și sunt extrem de mulțumit de calitatea sa, mult peste camerele la același preț de pe piață.

Noul Hero este impresionant la prețul anunțat de 219 Euro. Carcasa este aceiași cu cea de pe Hero5 și Hero6, protejată la apă și cu un afișaj LCD cu touch screen pe spate. Sunt incluse chiar și comenzile vocale de control, dar nu poate fi pornită vocal ca Hero 6. Mai sunt incluse stabilizarea imaginii, acces la GoPro Quickstories și conexiune WiFi și Bluetooth cu aplicația GoPro.

Diferențele apar la calitatea filmării și la controlul acesteia. Hero nu filmează 4k, nu are GPS, controlul expunerii, funcția Protune și fotografiază doar la 10 MP și 10 fps.

Oricum facilitățile sunt multe pentru prețul acesteia, iar utilizatorul normal de GoPro se va folosi mai mult de ecranul LCD și de comenzile vocale decât de elementele lipsă. Pachetul include accesoriile din imaginea de mai sus.

Caracteristici principale:

 

  • Performanță și calitate premiate a imaginii: HD Video (1440p60 și 1080p60) și fotografii de 10 MP
  • Afișaj touch de 2 inch: HERO e acum la fel de ușor de folosit ca un telefon datorită afișajului touch
  • Control vocal: Acum filmarea poate fi pornită și oprită cu o comandă vocală, la fel și fotografierea, oprirea și multe altele
  • Impermeabilă și foarte rezistentă: Impermeabilă până la adâncimea de 10 m și proiectată să ajungă în locuri unde smartphone-ul nu poate
  • Stabilizare video: HERO beneficiază de renumita sa stabilizare video care anulează aproape total vibrațiile imaginii
  • Compatibilă cu smartphone-ul: HERO descarcă fotografiile și filmările în aplicația GoPro care crează automat video-uri distractive ce pot fi imediat distribuite prietenilor
  • Posibilitate de montare pe corp sau pe echipamente: compatibilă cu peste 30 de sisteme GoPro de montare

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest – Raleigh Strada One
Articolul următorAlpe d’Huez poate fi cățărat virtual în Zwift
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ