Acum citesti
Aaron Gwin schimbă echipa, iar în 2019 va concura pentru Intense

Probabil unul dintre cele mai spectaculoase transferuri de anul acesta, Aaron Gwin anunță că trece la Intense după ce devenise oficial că va părăsi echipa YT. De fapt, ce transfer care-l implică pe Gwin n-ar fi fost spectaculos? Surpriza este cu atât mai mare cu cât americanul va trece la o echipă americană, Intense fiind localizat printre altele la o distanță mică de viitorul domiciliu a lui Gwin, în sudul Californiei. Lucrurile par să se fi așezat bine pentru multiplul Campion Mondial.

Aaron Gwin în plină acțiune, pe noua sa bicicletă. Foto: Intense

Alături de Aaron Gwin, care este acum deținătorul echipei, vor concura pentru Intense Neko Mulally, sosit și el de la YT și Jack Moir, două nume sonore care par a anunța una dintre cele mai puternice echipe din 2019. Jack Moir se afla deja de 4 ani în echipa Intense, însă atât el cât și Neko Mulally sunt rideri de top 10 care au mai marcat în decursul carierei podiumuri importante. În compania de biciclete recent restructurată, au investit Jeff Majkrzak (deținătorul echipei de motocross Geico Honda) și Ryan Dungey (cvadruplul campion la Supercross), aceștia completând tabloul unui dream team pe măsură.

Noul Intense M29 cu cadru din carbon și roți de 29 de inch, pe care vor concura cei trei. Bicicleta va fi disponibilă publicului larg începând cu primăvară 2019, la un preț de 10.000 de euro. Foto: Intense
Alpinestars și RedBull rămân în continuare sponsorii lui Aaron Gwin. Foto: Intense
Neko Mullaly, Aaron Gwin și Jack Moir, de la stânga la dreapta. Fotografii: Intense

În ceea ce privește sponsorii echipei, aceștia vor fi Fox, e*thirteen, TRP, SDG, Renthal, ODI și Kenda.

via Intense

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + six =