Acum citesti
Bar Fly introduce suportul dual pentru computer, lumini şi camere video

Nu sunt puţine situaţiile când ghidonul bicicletei se aglomerează cu prea multe accesorii instalate. Arată chiar urât când avem montate lanterne, camere video şi ciclocomputere în acelaşi timp. Însă recent Bar Fly a lansat suportul SLi care poate susţine mai multe accesorii în acelaşi timp.

BarFly-SLi-instalare duala 02 BarFly-SLi-instalare duala 01În partea de sus se poate instala un computer Garmin, Joule, Cateye, Mio sau Magellan la care se adaugă ceasurile Garmin 1000 şi 310/910/920XT cu montant QR. Îl cumperi direct cu montantul de care ai nevoie după care poţi comanda unul separat dacă mai ai şi alte computere pe care le foloseşti. Bar Fly SLi costă 29,95$.

Dedesubt poţi instala un alt accesoriu precum o cameră de acţiune sau o lanternă. Accesoriul necesar pentru a le putea instala costă 15,95$.

Capacul de pipă pentru GoPro costă 24,95$ şi înlocuieşte capacul tijei de furcă.

Există şi un suport suplimentar GoBottle. Este practic un capac pentru bidonul de apa pe care se poate instala un GoPro. Acesta costă 15,95$ şi îţi va oferi o perspectivă nouă asupra turei tale de bicicletă.

BarFly-GoBottle-GoPro-bidon apaSLiD este suportul care dispune de un braţ mai scurt care ridică computerul deasupra pipei. Această localizare oferă computerului o protecţie mai bună. Suportul se instalează pe ghidoane de 31,8 şi 35mm.

Nu în cele din urmă este gata şi suportul pentru pipele Fizik. Acesta foloseşte o mică piesă metalică ce se instalează în spaţiul făcut de capacul pipei. Această piesă devine fixată pe măsură ce capacul este strâns în şuruburi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + nine =