Acum citesti
Barfly lansează suporți universali pentru electronicele de bicicletă

Toate suporturile Barfly care se instalează pe ghidon sunt acum compatibile cu Garmin, Polar, Wahoo, Mio/Magellan, Cateye, PowerTap și Bryton. Și toate aceste opțiuni le primești din start în cutie! Prețul este puțin mai mare, în funcție de model, însă acum nu mai ai griji indiferent de ce ciclocomputer ai acum sau ai de gând să-ți iei în viitor. Preț 40-50 $ în funcție de model.

suport Barfly ghidon bicicleta 13

Prime este primul suport Barfly fabricat din aluminiu 7075. Compania spune că este mai solid decât seria din aluminiu 6000. Greutatea este de 52 grame și folosește un design dublu de instalare pentru a menține computerele mai mici mai aproape de ghidon, dar fiind în același timp compatibil și cu cele mari. Prețul estimat este de 60$.

suport Barfly ghidon bicicleta 11 suport Barfly ghidon bicicleta 12

Suportul Tailgunner este pentru actioncam și se instalează pe railurile șeii. Este fabricat din aluminiu 6061 și costă 40$.

suport Barfly ghidon bicicleta 15

Barfly produce și acest suport special care se va vinde OEM pentru ghidonul Cervélo / 3T. Se pare că va veni standard pe bicicletă însă dacă îi contactezi nu este exclus să-ți vândă și direct.

suport Barfly ghidon bicicleta 14

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − twelve =