Bontrager include MIPS pe căştile sale de top

0

Nu este surprinzător că Bontrager a adoptat tehnologia MIPS în gama de produse de top din această categorie a căştilor de ciclism. Surprinzător este totuşi preţul bun pe care aceste căşti îl au.

bontrager mipsDacă nu ştii încă ce este MIPS află că această tehnologie, denumită Multi-directional Impact Protection System, permite exteriorului căştii să se rotească independent de interior în cazul unui impact. Acest lucru va reduce forţele de torsiune care acţionează asupra capului tău, riscul de traumă fiind mult scăzut. Astăzi cele mai bune căşti ale unui producător trebuie acum să includă această tehnologie.

Casca de şosea Bontrager Starvos MIPS (89,99 €) dispune de un schelet compozit „in-mold” şi sistemul de fixare „Headmaster” care permite o strângere bună şi ventilaţie optimă.

Bontrager Starvos MIPS

Bontrager Solstice MIPS (69,99 €) are un preţ forte competitiv pentru o cască „bună-la-toate”. Dispune de sistemul de prindere Micro-Manager pe care îl poţi acţiona cu o singură mână şi un design care se potriveşte atât pe şosea cât şi „off-şosea”.

Bontrager Solstice MIPS

Casca Bontrager Rally MIPS (139,99 €) oferă ceva mai multă suprafaţă de protecţie pentru cei care sunt mai „extremi” fiind potrivită pentru all mountain şi light enduro. Culorile disponibile pentru Rally sunt verde, albastru şi negru.

Bontrager Rally MIPSNoile căşti Bontrager vor fi disponibile în România prin distribuitorul oficial la sfârşitul lunii martie 2016 sau chiar şi acum la comandă, direct din stocul producătorului, pentru clienţii hotărâţi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoile roți tubeless de carbon Qurano de la Vittoria
Articolul următorUCI anunță sancțiunea în cazul Femke
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ