Acum citesti
Bontrager include MIPS pe căştile sale de top

Nu este surprinzător că Bontrager a adoptat tehnologia MIPS în gama de produse de top din această categorie a căştilor de ciclism. Surprinzător este totuşi preţul bun pe care aceste căşti îl au.

bontrager mipsDacă nu ştii încă ce este MIPS află că această tehnologie, denumită Multi-directional Impact Protection System, permite exteriorului căştii să se rotească independent de interior în cazul unui impact. Acest lucru va reduce forţele de torsiune care acţionează asupra capului tău, riscul de traumă fiind mult scăzut. Astăzi cele mai bune căşti ale unui producător trebuie acum să includă această tehnologie.

Casca de şosea Bontrager Starvos MIPS (89,99 €) dispune de un schelet compozit „in-mold” şi sistemul de fixare „Headmaster” care permite o strângere bună şi ventilaţie optimă.

Bontrager Starvos MIPS

Bontrager Solstice MIPS (69,99 €) are un preţ forte competitiv pentru o cască „bună-la-toate”. Dispune de sistemul de prindere Micro-Manager pe care îl poţi acţiona cu o singură mână şi un design care se potriveşte atât pe şosea cât şi „off-şosea”.

Bontrager Solstice MIPS

Casca Bontrager Rally MIPS (139,99 €) oferă ceva mai multă suprafaţă de protecţie pentru cei care sunt mai „extremi” fiind potrivită pentru all mountain şi light enduro. Culorile disponibile pentru Rally sunt verde, albastru şi negru.

Bontrager Rally MIPSNoile căşti Bontrager vor fi disponibile în România prin distribuitorul oficial la sfârşitul lunii martie 2016 sau chiar şi acum la comandă, direct din stocul producătorului, pentru clienţii hotărâţi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =