Acum citesti
Breloc pentru chei din lanţ de bicicletă

Trebuie să recunoşti că în buzunar nu ai spaţiu nelimitat. Aşa că ce spui de un astfel de breloc realizat dintr-o bucată reciclată de lanţ pentru bicicletă?

Avantajul utilizării acestui lanţ este profilul îngust. Potrivit fabricantului acest breloc TIK (Thin Is Key) are o grosime doar cu puţin mai mare decât a cheii propriu-zise.

TIK-Keychaibn-600x432

Un alt avantaj al acestui design este greutatea. Întrucât s-a înlăturat mare parte din metalul în exces al cheii brelocul este semnificativ mai uşor. Şi nu te teme că nu mai poţi deschide uşa pentru că nu mai ai de ce ţine cheia. Întreg brelocul va deveni capul cheii cu care vei avea pârghia necesară pentru a descuia.

TIK-Keychain copy

Mulţumită nenumăratelor feluri de lanţuri care se aruncă devenind reciclabile, compania producătoare plănuieşte să ofere brelocul într-o grămadă de culori, de la auriu la negru şamd. Iar pentru că lanţul este modular poţi instala oricâte chei doreşti.

Pentru viitor compania doreşte să includă în breloc şi desfăcătoare de capace sau stick-uri de memorie.

TIK-KEychain-2

Dacă te interesează, brelocul TIK pentru 1-6 chei necesită o donaţie de 35$, iar pentru chei suplimentare trebuie să mai adaugi cate 2$. Fiecare set vine cu un şnur şi un magnet rar de pământ denumit „Magical Wall Mount” care va reţine cheile pe orice suprafaţă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 4 =