Acum citesti
Deity prezintă noile pedale TMAC semnate de Tyler McCaul

Când numele tău apare pe un anumit produs este semn că ai cam reuşit să te afirmi din punct de vedere profesional. Însă produsul respectiv trebuie şi să fie bun, semnătura ta garantând că e ceea ce trebuie. Când Deity l-a abordat pe Tyler McCaul să construiască pedala, cei doi, alături de alţi membri Deity precum Cam Zink, s-au apucat de treabă pentru a realiza ceea ce pentru mulţi este doar o simplă pedală.

pedale Deity-tmac 05

Platforma pedalei rezultate este foarte mare, nu mai puţin de 110×105 mm. Însă aceasta nu este plată ci concavă coborând nu mai puţin de 2,5 mm în centru.

pedale Deity-tmac 02

Majoritatea pedalelor sunt construite asimetric având forma unui paralelogram înclinat cu platforma propriu-zisă mişcată spre spate faţă de ax. Noile TMAC de la Deity sunt însă simetrice şi centrate pe ax. Din testele pe care le-au făcut acest design oferă susţinere mai bună atunci când aterizezi sărituri mari sau când faci tricuri, în special atunci când nu aterizezi chiar perfect pe pedale.

pedale Deity-tmac 03

Noile Deity TMAC sunt construite din aluminiu 6061 T6 fiecare parte dispunând de 14 pini pentru tracţiune. Pinii sunt preferaţi întrucât şuruburile când sunt deteriorate sunt foarte greu de scos folosind cheia hexagonală. La TMAC fiecare pin are două feţe. Dacă trebuie să-l scoţi şi nu mai poţi, îl scoţi pe cel de pe cealaltă parte şi îl deşurubezi apoi şi pe cel care te interesează. Toţi pinii sunt instalaţi din start cu LocTite şi nu ar trebui să cadă. Însă dacă se întâmplă pedalele vin din start cu un set complet de pini de rezervă.

pedale Deity-tmac 06

Axul este realizat din chromoly tratat la cald care se învârte pe mai mulţi micro-rulmenţi sigilaţi şi bucşe DU amplasate în aşa fel încât tensiunea din pedală să fie corect distribuită.

Pedalele sunt disponibile în 5 culori exolate şi vopsite, au greutatea anunţată de 409 g şi un preţ de 168,99 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − five =