Acum citesti
EVOC lansează coburii cu prindere BOA pentru ghidon și tija de șa

Dacă majoritatea genților pentru ture (mai scurte) de bicicletă se prind de ghidonul bicicletei și tija de șa prin chingi, tridenți și velcro, EVOC a decis să facă lucrurile altfel. Mai precis, coburii recent lansați de ei și construiți din materiale impermeabile, se fixează folosind sistemul BOA cu scripeți, pe care îl întâlnim cel mai des la pantofii de ciclism.

Aparent cele două genți denumite EVOC Handlebar Pack Boa și EVOC Seat Pack Boa, se fixează perfect la locul lor însă mulțumită noului sistem de prindere, instalarea se face mult mai ușor.

EVOC Handlebar Pack Boa este disponibilă în două dimensiuni 2,5L și 5L (M: 30 x 12.5 x 12.5 cm și L: 30 x 15 x 15 cm), greutățile anunțate fiind de 200 respectiv 260 g. Modul specific de închidere prin rulare este util întrucât îți permite să ajustezi lungimea sau capacitatea genții în funcție de câte lucruri, haine vrei să pui înăuntru.

Coburul EVOC Seat Pack Boa combină prinderea BOA pentru fixarea în jurul tijei de șa cu o chingă velcro standard, pentru fixarea de railurile șeii. Și această geantă are închidere prin rulare însă închiderea finală se face cu un singur trident în loc de doi cum găsim la majoritatea cuburilor pentru șa.

EVOC Seat Pack Boa este disponibil în 3 variante de dimensiuni S, M și L oferind între 1 și 3 L suplimentari de spațiu pentru stocare. Deși nu este complet compatibilă cu tija de șa reglabilă hidraulic, o vei putea totuși folosi cu condiția să nu uiți că este posibil să atingă roata spate la o bicicletă full suspension.

Specificațiile și prețurile anunțate pentru coburii EVOC sunt:

  • Handlebar Pack Boa mărime M; capacitate 2,5L; greutate 200 g – 130 $
  • Handlebar Pack Boa mărime L; capacitate 5L; greutate 260 g – 150 $
  • Seat Pack Boa mărime S; capacitate 1L; greutate 170 g – 110 $
  • Seat Pack Boa mărime M; capacitate 2L; greutate 198 g – 130 $
  • Seat Pack Boa mărime L; capacitate 3L; greutate 225 g – 150 $
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + seven =