Evoc lansează colecţia 2015 pentru genţile de bicicletă

0

Noua Evoc Bike Bag Pro este mai uşoară şi mai stabilă. Mulţumită mânerului din aluminiu, şasiului monococă al roţilor şi parţii inferioare turnate geanta este una din cele mai sigure când vine vorba de transportul bicicletei cu avionul sau trenul. În plus faţă de modelele anterioare acum există o a 3a roată care se poate fixa de mâner cu un singur clic. În acest fel geanta de transport poate fi împinsă mult mai uşor pe 3 roţi.

Evoc-BIKE-TRAVEL-BAG-PRO

Specificaţii:
Capacitate: 180 L
Dimensiuni: 130 x 80 x 27 cm
Greutate: 8 kg
Culori: Lime / Negru

Evoc iubeşte munţii, dar şi oraşul. Evoc FR Porter este primul rucsac Evoc destinat în întregime mersului pe bicicletă în oraş. Rucsacul are protecţie integrată pentru spate şi oferă spaţiu suficient pentru notebook, iPad etc. FR Porter are şi husă pe ploaie pentru zilele când trebuie să te duci la serviciu pe o astfel de vreme.

Evoc FR Porter

Specificaţii:
Volum: 18 L
Dimensiuni: 27 x 56 x 12 cm
Mărimi: S, M/L
Greutate: 1.450 g

Evoc îşi extinde gama de rucsacuri de performanţă prin noile rucsacuri Evoc Trace şi Evoc Stage. Cele două rucsacuri dispun de tehnologia Airflow Contact, Trace având o capacitate de 18 L, iar Stage 12 L. Rucsacurile stau foarte aproape de corp lucru care ajută la distribuirea eficientă a greutăţii pe şolduri. Nou pentru cele două rucsacuri este sistemul de transport Brace Link care uneşte breteaua de restul rucsacului într-un mod special ce permite adaptarea automată a bretelei la lăţimea umerilor celui care transportă rucsacul. În plus Brace Link permite o libertate mare de mişcare atunci când pedalezi cât şi utilizarea unui neck brace.

Evoc Trace si Stage

Specificaţii:
Evoc Trace
Volum: 18 L
Dimensiuni: 28 x 50 x 12 cm
Greutate: 1000 gr

Evoc Stage
Volum: 12 L
Dimensiuni: 28 x 50 x 9 cm
Greutate: 900 gr

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTraseu – Luna de Sus, Cluj-Napoca
Articolul următorConstruieşte-ţi propria comandă de ghidon pentru tija de şa reglabilă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ