Acum citesti
Evolveo prezintă Strongphone D2 Mini

Dacă eşti o persoană a outdoor-ului atunci ştii cu siguranţă cât de important este echipamentul robust atunci când este folosit în natură. Bicicletele de munte sunt prin definiţie robuste, dar şi electronicele care ne însoţesc trebuie să reziste la rigorile utilizării în aer liber. Gps-ul, aparatul foto şi telefonul sunt principalele gadget-uri care trebuie să reziste atunci când ne prinde ploaia, ninsoarea sau când le scăpăm din mână în apă sau pe jos pe versantul unui munte.

Recent producătorul ceh Evolveo a lansat telefonul smart Strongphone D2 Mini, un smartphone rezistent la apă, şocuri şi vibraţii, temperaturi scăzute sau ridicate. Rezistenţa la apă este de tip IP67 lucru care înseamnă o scufundare în apă cu o adâncime maximă de 1 metru timp de 30 minute. Aşadar orice traversare de râu pe bicicletă nu-ţi va mai pune probleme în cazul în care accidental îţi va cădea telefonul în apă.

Evolveo Strongphone D2 Mini 02Acumulatorul are o capacitate mare de 3600 mAh fapt care va oferi o autonomie cu mult mai mare în comparaţie cu telefoanele smart normale. Afişajul de tip IPS Gorilla Glass de 3.5″ este de asemenea mai mic, dar şi mai economic. Acesta este rezistent împotriva zgârieturilor fiind în acelaşi timp luminos, oferind culori vii şi unghiuri largi de vizibilitate.

Procesorul telefonului este Dual Core şi operează la o frecvenţă de 1.3 GHz. Acest lucru, alături de sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat, asigură putere de calcul suficientă pentru o durată destul de ridicată de timp.

Când eşti pe bicicletă în natură aparatul foto trebuie să fie de nelipsit pentru a surprinde toate momentele interesate ale turei. Însă dacă nu ai un aparat foto rezistent la şocuri te poţi baza pe acest telefon Evolveo Strongphone D2 Mini întrucât camera foto oferă rezoluţii de până la 5.0 Mpx, cu funcţie autofocus şi blitz LED. Întrucât telefonul este dedicat aplicaţiilor outdoor LED-ul blitz-ului poate fi folosit şi pe post de lanternă eficientă şi de mare putere.

De multe ori însă telefoanele smart au un neajuns cu care ne confruntăm atunci când plouă spre exemplu sau când este frig. Multe ecrane nu funcţionează bine când sunt ude sau acţionate de mâna cu mănuşă. Din fericire la Strongphone D2 Mini există butoane hardware dedicate pentru mai multe aplicaţii cum ar fi camera foto, funcţia SOS, volum, preluarea şi finalizarea apelurilor sau lansarea aplicaţiei Google Maps.

Alte specificaţii importante sunt memoria RAM de 512 MB, memoria internă de 4 GB cu posibilitatea de extindere prin utilizarea unui card micro SDHC/SDXC de până la 64 GB, rezoluţie de afişare de 480×800 px cu reglarea automată a luminozităţii, funcţionare cu două cartele SIM, funcţie GPS, funcţie WiFi, busolă electronică, acumulator Li-Polymer cu o capacitate de 3.600 mAh, greutate 207 g (cu bateria inclusă).

Preţul recomandat este de 849 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − ten =