Acum citesti
FIZIK lansează colecţie limitată pentru Turul Franţei 2014 cu ARIONE, ANTARES şi ALIANTE reflectorizante

Întrucât anul acesta la Turul Franţei 7 echipe vor folosi şeile Fizik compania a lansat o ediţie specială şi limitată pe care nu îţi va fi greu să o recunoşti la concurs în lumina blitz-urilor. Mă rog, cel puţin atunci când cicliştii vor pedala ridicaţi din şa.

Versiunea specială a şeilor Arione R3, Antares R3 şi Aliante Gamma va folosi paneluri reflectorizante poziţionate pe învelişul Microtex. Şeile fi’zi:k Arione R3 şi Antares R3 folosesc aceeaşi structură Microtex ca şeile de nivel pro, la care se adaugă railurile k:ium. Arione R3 are 185 g şi este gândită pentru ciclişti cu grad mare de flexibilitate în timp ce Antares R3, de 195g, este pentru cei cu flexibilitate medie. Ambele şei costă 210 Euro. Modelul fi’zi:k Aliante Gamma dispune de un strat din nailon ranforsat cu carbon pentru a proteja cicliştii cu grad scăzut de flexibilitate preţul fiind de 169 Euro. Şaua cântăreşte 259g şi include acelaşi film reflectorizant şi înveliş Microtex ca modelul de nivel pro.

Fizik_Arione_R3_editie limitata 2014 Fizik_Antares_R3_editie limitata 2014 Fizik_Aliante_Gamma_editie limitata 2014

Partea frumoasă este că şeile ediţie specială vin împachetate într-o cutie cu Turnul Eiffel şi au incluse o nivelă şi ghidolină Fizik.

ambalaj fizik _editie limitata 2014

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − one =