Acum citesti
Găsit: Soluție Chiorino pentru curățare pantofi ciclism

Tot navigând pe internet dai peste o mulțime de produse, unele mai bune, altele mai folositoare sau mai inutile. Unul din produsele pe care l-am găsit interesante este această soluție pentru curățarea pantofilor de ciclism.

intretinere pantofi ciclism chiorino cleaner 01

Chiorino Fenicecs este un produs italian creat în primă instanță pentru întreținerea pantofilor Futura și Extrema de la marca italiană de încălțăminte Crono. Primindu-l însă la test am remarcat că poate fi folosit evident, cu succes pe orice pantof pentru ciclism fabricat din piele sintetică sau Lorica.

intretinere pantofi ciclism chiorino cleaner 06

Grosul murdăriei trebuie curățat în prealabil cu apă și săpun sau doar cu apă sub presiune după care se poate folosi această soluție pentru a da un lustru plăcut pantofilor și pentru a întreține materialul, pentru a “hrăni” pielea. Aparent aceasta mișcare va întârzia sau va diminua apariția crăpăturilor în pielea pantofilor.

Am observat însă că nu curăță chiar tot. Spre exemplu pantofii mai vechi, cu urme de frecare, nu prea îi mai scoate la lumină. Însă majoritatea au căpătat un luciu plăcut, iar substanța este prezentată a fi special gândită pentru întreținerea materialelor din care sunt fabricați acești pantofi.

Nu în ultimul rând acum în prag de iarnă, poți trata pantofii de vară cu această soluție și îi poți pune la conservare până la primăvară. Substanțele din alcătuire vor ajuta pielea să nu se usuce și să rămână elastică pentru a se mula la fel de bine pe piciorul tău când îi scoți iar la treabă.

Preț recomandat: 35 lei
Importator: Bikewear

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 16 =